Haberler

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kars'ta

Güncelleme:

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a gitti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a geldi.

Bakan İdris Güllüce'yi, Kars Havaalanında Vali Eyüp Tepe, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve çok sayıda bürokrat ile partililer karşıladı.

Havaalanından Kars Valiliğine geçen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Vali Eyüp Tepe'den brifing aldı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Güllüce, bölgenin sorunlarını iyi bildiğini ve çözüm manasında projeler geliştirdiklerini söyledi.

Güllüce, "Buraya ne ağırlık koyalım ki, Kars ve Sivas'tan yukarısı için böyle bir sıkıntı var. Ayrıca hükümetimizin gayretleriyle Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelecek olan hatla, bu bölgenin gelişmesi bir anda umulandan fazla olacak. Kazakistan bu hattın bitmesini bekliyor. Büyük elçi bana geldi. Bizim zenginleşmemiz, bizim ekonomik sürdürülebilir refaha ulaşmamız size bağlıdır diyor. Çünkü bu hatla Türkiye bütün Asya'ya açılmış olacak. Bununda boğazı, kilit yeri Kars oluyor. Elbette buraya çok ciddi anlamda katkısı olacak. Birkaç sene sonra hiç ummadığımız gelişmeler olacak. Şehircilik Bakanlığı olarak, gerek çevre için olan ihtiyaçlara, arıtma, katı atık, gerekse kentsel dönüşüm noktasına çok çok önem veriyoruz. Hem deprem ve afet, hem de insani şartlar gereği, çevre gereği kentsel dönüşümü çok önemsiyoruz. Bir miktar zaten yapılıyor şu an. Bütün Türkiye'de yapmayı düşünüyoruz, ama bu bölgelere ağırlık vereceğiz" dedi.

Valilik ziyaretinde Vali Tepe, Bakan Güllüce'ye plaket verdi. Valilik ziyaretinin ardından, AK Parti Seçim Bürosu'na geçen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, partililerle bir araya geldi. 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan adayına destek çağrısında bulunan Bakan Güllüce, belediye başkan adaylarından kendisine projelerle gelmelerini istedi. Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş da Bakan Güllüce'ye plaket ve Kafkas halısı hediye etti. Cuma Namazını Evliya Camii'nde kılan Bakan Güllüce, buradan Çıldır'a hareket etti. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title