Haberler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Adıyaman'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Bütün bu terör ve entrikaların kökeninde, Müslümanların bu Anadolu topraklarında olmama projesi vardır” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Bütün bu terör ve entrikaların kökeninde, Müslümanların bu Anadolu topraklarında olmama projesi vardır" dedi.

Adıyaman'a bir dizi ziyaret ve açılışlar için gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ilk olarak AK Parti il binasında partililerle biraya geldi. İl Başkanı Seyfettin Bilen ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, yaptıkları konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin önemine işaret ederek, partililerin daha fazla çalışmasını istediler.

Partililere yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, herkese inat bir ve beraber olmaya devam edileceğinin altını çizdi.

Batı ülkelerinin Müslüman ülkeleri atomize ettiğini kaydeden Bakan Güllüce, "Şuanda bütün dünyanın derdi huzur içerisinde yaşamaktır. Maalesef en fazlada İslam Dünyası'nda bu problem var. Batılı ülkeler Müslüman Dünya'yı atomize ediyor; parça parça ediyor. Bakıyorsunuz akan kan, fakirlik, evinden ülkesinden kaçan, perişanlık çekenlerin hepsi Müslüman ülkeler. Rabbim birliği, beraberliği, bütün Müslüman Dünya'ya nasip etsin. Türkiye bu projenin dışında kaymayı başarabilen, tek barış adasıdır. Mısır'da başardılar, Suriye'de başardılar, Irak'ta başardılar, Afganistan'da başardılar, Pakistan'da kısmen başardılar. Elhamdülillah Türkiye'yi atomize etmeyi başaramadılar, inşallah da başaramayacaklar" dedi.

Anadolu topraklarının önemine dikkat çeken Bakan Güllüce, "Atalarımız dünyanın en kritik en stratejik yerini bize vatan olarak bırakmışlar. Enerji ve enerji koridoru yönüyle, Orta Asya'nın, Afrika'nın, Balkanlar'ın, Kafkaslar'ın kilididir. 'Türkiye'nin fazla ileri gitmesini istemiyoruz' diyen yüzlerce kurum, kuruluş, devlet var. Bunlar oturuyorlar, Türkiye üzerinde projeler yapmaya çalışıyorlar. Bu bin yıldır da sürmektedir. Selçuklular döneminden beri Anadolu'da ki Müslümanların, Anadolu'da olmama projesidir. Bu proje bin yıldır sürüyor. Bütün bu terör, bütün bu entrikalar, bütün bu Haclı seferlerinin kökeninde de bu vardır.

Batı'nın bin yıldır süren Doğu meselesine karşı biz, topyekun, 78 milyon hep birlikte hangi mezhepten, hangi mezhepten, hangi etnik yapıdan, ne olursak olalım, Anadolu platosu üzerinde biz bu toprakların çocuğuyuz demeliyiz. Ey düşman, ey yanlış adamlar, ey yanlış ülkeler geberseniz de, patlasanız da, çatlasanız da, birlik olacağız, iri olacağız, diri olacağız" ifadelerini kullandı.

Partideki Bakan İdris Güllüce'nin programına AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, milletvekilleri İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Başkanı Seyfettin Bilen ve partililer eşlik etti.

Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin Adıyaman'da ziyaretinde alınan güvenlik önlemleri dikkat çekti. Parti binası önündeki çöp kovalarının içi temizlenerek ters çevrilirken, Bakan'ın programında özel hareket polisleri görev aldı.

Partide gerçekleştirilen programın sonunda Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ın da katılımıyla Yeni Şire Pazarı'nın açılışı gerçekleşti. Dualar eşliğinde açılışı yapılan Şire Pazarı'nı gezen Bakan Güllüce, daha sonra esnafı ziyaret etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İdris Güllüce Adıyaman Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Mustafa:

Sayin bakanim, sizler adiyamana sehircik anlaminda naptiniz veya ne yapacaksiniz, bunlari konussaydiniz da bizler de sizleri alkislasaydik. Mesala Adiyamanin trafiginden kurtulmasi icin bir alternatif cevre yolumu yaptiniz veya yapacaksiniz. Bizler anlamiyoruz Halen niye Imar palani yapip trafigi rahatlatcak yeni yollar, yeni yasam alanlari olusturmuyosunuz. bizlere bunlari anlatin. Adiyamanimiz , bizler Halen 15-20 yil onceki yolllari, carsiyi kullaniyoruz. biraz ufkunuzu acin artik

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Hoş geldiniz ama Adıyaman na ne gibi bir projeniz var daha bir çevre yolumuz yok. Hastaneye gitmek için 12 kırmızı ışıktan Geçmek zorundayız. Bakan ne dese alkış. Vekillerimiz bırakın bakana yağcılığı şu 4. Murat çevre yolu nü açın trafik rahatlasın.

1
0
yanıtYanıtla
GergerliMobil-IOS:

Ee bakan bey hiç işlerden bahsetmemişsiniz.nasıl olsa adıyaman cepte diye mi düşündünüz acaba.adıyamana geldiniz hoş geldiniz de ne getirdiniz ne getireceksiniz hı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title