Haberler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce -

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İsrail'in Gazze saldırılarına ilişkin, "Şu an çatır çatır insan öldürüyorlar.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İsrail'in Gazze saldırılarına ilişkin, "Şu an çatır çatır insan öldürüyorlar. Çocuk katlediyorlar. Katil İsrail, annelerin karnındaki çocukları katlediyor. Ümitvar olun. Bu katil İsrail'in de bir gün mutlaka sonu gelecektir" dedi.

Güllüce, AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatı'nca, Aydınlı Şelale Park'ta düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, Tuzlalıların sayesinde bugünlere geldiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin kendisine 12 ilin sorumluluğunu verdiğini anlatan Güllüce, "10 Ağustos'ta cumhurbaşkanlığına Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi için, Sayın Başbakanımızın cumhurbaşkanı sıfatıyla anılması, o makama oturması için, dünyada Türkiye'nin iki yakasının bir araya gelmesini istemeyenlerin karşısında dik durabilmek için, Türkiye'nin gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Güllüce, Tuzlalılardan, cumhurbaşkanlığı seçimleri için kapı kapı dolaşmalarını isterken, bazı ülkelerin, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın yaptıklarını engellemeye çalıştıklarını kaydetti.

- "Ümitvar olun"

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına işaret eden Güllüce, "Şu an çatır çatır insan öldürüyorlar. Çocuk katlediyorlar. Katil İsrail, annelerin karnındaki çocukları katlediyor. Ümitvar olun. Bu katil İsrail'in de bir gün mutlaka sonu gelecektir" dedi.

- "Milletle barışmaya başlamışlar"

Tuzla belediye başkanlığı döneminde ilk defa çadır kurarak iftar organizasyonu yaptığını anımsatan Güllüce, "CHP, Türkiye genelinde, Tuzla özelinde, 'Bu ne demek, ne oluyor, kimin parasıyla iftar veriliyor?' diyordu. Ama şimdi çok mutluyuz. CHP'li belediyeler de iftar çadırı yapıyorlar. Bu çizgiye gelmeleri bizi mutlu ediyor. Düne kadar karşı oldukları iftar çadırlarına, merasimlerine onlar da iştirak ediyorlar. Etsinler, iyi oluyor. Milletle barışmaya başlamışlar" ifadelerini kullandı.

Semazen gösterisi ve ilahi grubunun da yer aldığı iftara, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Tuzla Koordinatörü Bilal Faruk Şener'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce'nin iftar öncesi AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ettiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

İdris Güllüce İsrail Gazze Tuzla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title