Haberler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, PKK terörüyle avucunu ovuşturanların bir gün avuçlarını yalayacaklarını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, PKK terörüyle avucunu ovuşturanların bir gün avuçlarını yalayacaklarını söyledi.

Bir takım açılış ve temel atma törenleri için Denizli'de bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Karahayıt bölgesindeki incelemelerin ardından Ege'nin en büyük parkı olacak olan Akvadi'nin temel atma törenine katıldı. Kentsel dönüşümle ilgili mesaj veren Bayraktar, birilerinin kentsel dönüşümü AK Parti yaptığı için istemediğini söyledi. Kentsel dönüşüm ile ilgili

değişik söylentilerin dolaştığını belirten Bayraktar, "Birileri diyor ki bu kentsel dönüşümü bunlar yapmasın. Size evlerinizden edecek diyorlar. Biz kentsel dönüşümü kim istiyorsa, hangi vatandaşımız istiyorsa oradan başlayacağız. Şu an Türkiye'nin değişik yerlerinde kentsel dönüşüm devam ediyor. Kesinlikle vatandaşımızın rızası olmadan böyle bir işi devam ettirmeyiz. Sadece yıkılmakta olan binaları mühürleriz. Gerektiği zaman yıkarız. Onun dışında vatandaşımızı mağdur etmek söz konusu değildir. Bizim anlayışımız vatandaşımıza hizmetkar olmaktır. Birileri vatandaşın lehine olsa da bu hükümet yapıyor diye karşı çıkıyorsa bu hainliktir, yazıktır. Buna bizim vatandaşlarımız karşı durmalı" dedi.

Konuşmasının ardından Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte temel atma töreni için butona basan Erdoğan Bayraktar, vatandaşların büyük ilgisi eşliğinde Pamukkale Üniversitesi'nin (PAÜ) içine yapılacak olan Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisinin temel atma törenine geçti.

CİĞERLERİMİZ YANIYOR

PAÜ içinde yapılacak olan 7 milyon TL'ye malolması beklenen caminin açılışında konuşan Bayraktar, Türkiye'nin terör ile ilgili

zor günlerden geçtiğini söyledi. Türkiye'nin şartlar ne olursa olsun bu beladan da kurtulacağını ifade eden Bakan Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü: "PKK terörü ile karşı karşıyayız. Allah bir an evvel bu beladan Türkiye'yi kurtarsın. Gençlerimizi birer birer şehit veriyoruz. Ciğerlerimiz yanıyor. Bu bakımdan Türkiye bu süreci atlatacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz kararlıyız. Ülkemizdeki bir çakıl taşını dahi oynatmaya niyetimiz yok. Terör ile avucunu ovuşturmaya başlayanlar avucunu yalamaya başlasın. Biz de bu iman kuvveti oldukça birlik oldukça ekonomiyi de büyüteceğiz, ülkemizin dirliğini de sağlayacağız"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, daha sonra Denizli Polisevi'ne geçerek Denizli protokolü ile görüştü. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Türkiye Denizli Politika Güncel Haberler

title