Haberler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzon'da

Bakan Bayraktar: "İnşallah ağız tadıyla ülkenin birlik ve bütünlüğü tüm Türkiye'de devam eder"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "İnşallah ağız tadıyla ülkenin birlik ve bütünlüğü tüm Türkiye'de devam eder" dedi.

Trabzon Belediye Başkanlığında düzenlenen törene katılan Bakan Bayraktar, vatandaşların bayramını kutlayarak çocuklara harçlık verdi.

Ramazan Bayramı'nı samimi, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde yaşadıklarını belirten Bayraktar, "Bayram hem İslam alemine hem de tüm insanlığa hayırlar getirsin inşallah. Trabzon özelinde de bayramda kardeşliğin, birliğin ve bütünlüğün tezahürünü gördük. Çok güzel ve sıcak bir bayramlaşma oldu. Trabzon'daki bu kardeşliği, birlik ve beraberliği Allah artırsın. Kentimizin gelişmesi ve kalkınması içinde bu bayramlar vesile olur. Trabzon insanının bu güzel duygusunu ilçelerimizde ve gittiğimiz yerlerde de gördük. İnşallah ağız tadıyla ülkenin birlik ve bütünlüğü tüm Türkiye'de devam eder" diye konuştu.

Bayraktar, konuşmasının ardından Vali Recep Kızılcık, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu ve Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bayramlaştı.

Buradaki törenin ardından Akçaabat ilçesine bağlı Şinik beldesinde partililerle bir araya gelip sohbet eden Bayraktar, beldede yapılması planlanan organize sanayi alanında incelemelerde bulundu. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title