Haberler

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta: - "Milliyetçilik, ecdadın iz bıraktığı Somali'de de Bosna Hersek'te de Türk cumhuriyetlerindeki en ücra köşelerde de o mirası yeniden ayağa kaldırmaktır" Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, "Milliyetçilik ecdadın iz bıraktığı Somali'de de Bosna Hersek'te de Türk cumhuriyetlerindeki en ücra köşelerde de o mirası yeniden ayağa kaldırmaktır" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta: - "Milliyetçilik, ecdadın iz bıraktığı Somali'de de Bosna Hersek'te de Türk cumhuriyetlerindeki en ücra köşelerde de o mirası yeniden ayağa kaldırmaktır" Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, "Milliyetçilik ecdadın iz bıraktığı Somali'de de Bosna Hersek'te de Türk cumhuriyetlerindeki en ücra köşelerde de o mirası yeniden ayağa kaldırmaktır" dedi. Balta, AK Parti Mersin İl Başkanlığında düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda, il danışma meclislerinin çok önemli olduğunu söyledi.Eski Türkiye ile yeni Türkiye'yi karşılaştıran Balta, zamanında bir şiir yüzünden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hapse girdiğini hatırlattı."Hapse giren insan yılmadı, bıkmadı, usanmadı, çalıştı. Ekibine sahip çıktı. Milletine sahip çıktı. Bu millette ona sahip çıktı" diyen Balta, şöyle devam etti: "2001 yılında parti kuruldu 2002'de tek başına iktidara gelindi. Enerjide dışa bağımlı, dış politikada saygınlığını yitirmiş bir ülke devralındı ancak 2002 sonrası bu dava ve bu davanın mensupları insanların hem gönüllerini birleştirdiler hem de fiziki yönden birbirlerini yakınlaştırdılar. Bu memleketi ve insanını seviyoruz. Bu kültürle yetiştik."Bundan sonra da çok çalışılması gerektiğinin altını çizen Balta, şöyle konuştu: "Milliyetçilik bu memleketteki, köydeki insanı da doğalgazla tanıştırmaktır. Milliyetçilik IMF'ye borcu ödemektir. 36 milyar ihracatı 150 milyar doların üzerine çıkarmaktır. Şu anda Merkez Bankası rezervimiz 27 milyar dolardan 135 milyar dolara çıkmış. Milliyetçilik Şırnak'ta, Bitlis'te hastane yapmaktır. Milliyetçilik bu al bayrağı 780 bin kilometrekarenin her noktasında sallamaktır. Milliyetçilik ecdadın iz bıraktığı Somali'de de Bosna Hersek'te de Türk cumhuriyetlerindeki en ücra köşelerde de o mirası yeniden ayağa kaldırmaktır." Balta daha sonra, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen "İnşaat Sektörü İstişare Toplantısı"na da katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta'nın konuşması

Kaynak: AA / Güncel

Muhammet Balta Mersin Somali Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title