Haberler

Çevre Kolu Öğretmenlerine Geri Kazanım Semineri

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı Eğitimci Eğitimleri Birimi koordinasyonunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve İlçe Belediye Başkanlıkları ile işbirliği içerisinde okullardaki Çevre Kolu öğretmenlerine veya okul idaresi tarafından görevlendirilecek diğer öğretmenlere seminerler veriliyor. Seminerler kapsamında özel atıkların (ambalaj atıkları, atık piller, elektrikli ve elektronik atıklar, kullanılmış kızartmalık atık yağların) kaynağında ayrı toplanması, geri kazanımının önemi ve tüm atıkların çevre ve insan sağlığı üzerindeki etkileri ile belediyeler tarafından yürütülen faaliyetlere ilişkin genel bilgilendirme yapılıyor.

KURUMLAR SUNUM YAPIYOR

Kocaeli genelinde her ilçede yapılan eğitimci eğitimleri seminerlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tema Vakfı Kocaeli Şubesi, ambalaj atıkları konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yetkilendirilmiş kuruluş olan Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı (TÜKÇEV), atık pillerin toplanması, taşınması ve bertarafı konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan tek yetkilendirilmiş kuruluş olan Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP Derneği), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından atık elektrikli ve elektronik eşyaların toplanması ve geri dönüşümü konusunda lisanslı Exitcom Recycling Atık Taşıma Toplama Depolama Elektronik Sanayi Ltd. Şti. firması, bitkisel atık yağların toplanması ve geri dönüşümü konusunda lisanslı Deha Bitkisel Atık Yağ Toplama Geri Kazanım Biodizel Üretimi San. ve Tic. A.Ş. firması yetkililerince bilgilendirme sunumu yapılıyor.

SEMİNER PROGRAMI DEVAM EDİYOR

Kaynağında ayrı toplama bilincinin oluşması, geri dönüşüm oranının yükseltilmesi, eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarının arttırılması amacıyla düzenlenen seminerler Derince ve Körfez ve Dilovası'nda yapıldı. Diğer ilçelerdeki seminer programları ise şöyle:

20 Mart Perşembe; saat 09.00 Fuar İçi Kent Konseyi, Başiskele saat 14.00 Belediye Konferans Salonu.

21 Mart Cuma; Gölcük saat 09.00 Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi, Karamürsel saat 14.00 Altınkemer Kültür Merkezi.

24 Mart Pazartesi; Kartepe saat 09.00 Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, Kandıra saat 16.00 Turan Güneş Kültür Merkezi.

26 Mart Çarşamba; Çayırova saat 09.00 Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi.

28 Mart Cuma; Gebze saat 09.00 Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi, Darıca saat 14.00 Darıca Belediyesi Meclis Salonu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Çayırova Darıca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title