Haberler

Çevre İçin Medya ve İletişim Ağı Projesi Çalıştayı Düzenlendi

Sinop'ta, Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından, Çevre İçin Medya ve İletişim Ağı Projesi çalıştayı düzenlendi.

Sinop'ta, Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından, Çevre İçin Medya ve İletişim Ağı Projesi çalıştayı düzenlendi.

Öğretmenevi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen çalıştaya, sivil toplum örgütü temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yusuf Demir, burada yaptığı konuşmada, suyun önemine değinerek, "2050 yılında 54 ülke susuzlukla karşı karşıya kalacak. Türkiye ise su kaynakları bol bir ülke gibi gözükmesine rağmen kişi başına düşen bin 300 metre küp su ile susuzluk sınırına yakın. Dünya susuzluk sınırı bin metre küp. Su kaynakları bol ülkeler için ise bu rakam 8 bin metre küpe ulaşıyor" dedi.

Demir, su konusunda bilgilendirme yapılması gerektiğini dile getirerek, özellikle çocukların daha fazla bilinçlendirilmesi adına okullarda su ve çevre dersleri verilmesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Yusuf Demir Sinop Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title