Haberler

Çevre Günü Kartepe'de de Kutlandı

Güncelleme:

Kartepe ilçesinde 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü öncülüğünde kutlandı.

Kartepe İlçesi'ndeki 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, Mavi Boncuk Anaokulu öğrenci ve velileri, 17 Ağustos İlk ve Ortaokul öğretmen ve velileri programı ilgiyle takip ettiler.

17 Ağustos İlk ve Ortaokul öğretmen ve öğrencilerinin görev aldığı etkinlik renkli ve zengin bir program eşliğinde konukların beğenisine sunuldu. 17 Ağustos Okul öğretmeni Dilek Çoruh tarafından hazırlanan "Şiddete Hayır ve Geri Dönmüşümün Önemi" konulu drama gösterileri ve "Geri Dönüşüm" konulu sergiyi hazırlayan öğrenciler izleyicilerden tam not aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetim Şube Müdürlüğü, Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve TAP Derneği tarafından koordine edilen Atık Pil Toplama kampanyası çerçevesinde Kartepe genelinde en çok atık pil toplayan ilk üç okula da hediyeleri Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır tarafından verildi.

Törende Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in selamını ileten Başkan Yardımcısı Çakır, "Çevre bilincinin önemini genç nesillere anlatmak ve daha yaşanabilir bir çevreye sahip olma adına okullarımız arasında düzenlenen Atık Pil Toplama kampanyasına katılan herkese başkanımız adına teşekkür ederim" dedi.

Kampanyada 320 kilo atık pil toplayarak birinci olan Suadiye Ortaokulu adına Okul Müdürü Hakan Bozan, 124 kilo atık pil toplayarak ikinci olan Hasan Paşa İlkokulu adına Okul Müdürü Erdinç Yelboğa, 103 kilo atık pil toplayarak üçüncü olan Rahmiye İlkokulu adına Okul Müdürü Cevdet Tavukçuoğlu okullarında kullanılmak üzere hediyeleri teslim aldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necip Fazıl Kısakürek Sinan Şahin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title