Haberler

Cevizlidere'nin Sokaklarına Renk Geliyor

Yaz dönemi Çankaya’yı adeta şantiye alanına çevirerek yaya ve araç trafiğinin kullanıldığı alanları tek tek yenileyen Çankaya Belediyesi, bu hafta çalışmalarını Cevizledere’de yoğunlaştırdı.

Yaz dönemi Çankaya'yı adeta şantiye alanına çevirerek yaya ve araç trafiğinin kullanıldığı alanları tek tek yenileyen Çankaya Belediyesi, bu hafta çalışmalarını Cevizledere'de yoğunlaştırdı. Cevizlidere Mahallesinin kaldırımlarını yenileme çalışması başlatan belediye, aynı anda birçok sokağa birden girdi.

Ali İsmail Korkmaz Parkı'nın da bulunduğu mahallede park çevresi de dahil birçok sokakta yapılan çalışma ile Cevizlidere halkı da ömürlük asfalta sahip olacak. New York tarzı olarak bilinen kaldırımların dayanıklılığı ve renkli görüntüsünden dolayı estetik duruşunun mahalleye ayrı bir hava katacağını dile getiren Cevizlidere sakinleri, "Bahçelievler, Esat, Emek buralara ne zaman gitsek kaldırımları kıskanıyorduk. Bizim kaldırımlarımızın da yenileniyor olması, en önemlisi ömürlük olması çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Hedef 207 bin metrekare

Çankaya Belediyesi, 269 bin metrekare renkli desenli asfalt kaldırım ile donattığı sokaklarda 2016 yılı itibariyle 207 bin metrekare daha kaldırım döşemeyi hedefliyor. İlçede yer alan 124 mahallenin büyük bir bölümünde renkli desenli asfalt kaldırım uygulamasını hayata geçiren Çankaya Belediyesi, bu yıl 4 bölgede 157 bin metrekare kaldırım ile bölge parklarında 50 bin metrekare desenli kaldırım olmak üzere toplamda 207 bin metrekare renkli desenli asfalt kaldırımı Çankaya sokaklarına serecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title