Haberler

Cevizin İçinden Kalp Çıktı

Güncelleme:

Gaziantep'in Araban ilçesinde ikamet eden Garip Doğan, evinin bahçesindeki ceviz ağacından yemek için topladığı cevizi ikiye ayırdığında gördüğü kalp şekline şaşırdı.

Garip Doğan, evinin bahçesindeki ceviz ağacından yemek için topladığı cevizi ikiye ayırdığında gördüğü kalp şekline şaşırdı.

Gaziantep'in Araban ilçesinde ikamet eden Garip Doğan, evinin bahçesine diktiği ceviz ağacından bu seneki ürününü topladı. Yemek için ikiye ayırdığı cevizin içindeki kalp şeklini gören Doğan, şaşırdığını ifade etti.

Garip Doğan, "Cevizin kalp sağlığı için önemli besin olduğunu ve kalp sağlığı açısından yararlı olan antioksidanlar içerdiğini biliyordum. Bu nedenle de kalp sağlığım için sık sık ceviz yerim. Evimin bahçesindeki ceviz ağacından topladığım cevizlerden bir kaçını kırdığımda bir cevizin içinde kalp şekli gördüm ve şaşkınlıkla inceledim. Cevizin içinde uzmanların da sık sık açıklama yaptığı gibi kalbe faydasıyla bilinen cevizin içinde çıkan kalp şekli uzmanların ceviz için kalp dostu açıklamasını doğruladı" açıklamasını yaptı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title