Haberler

"Taraftarımız Tribünleri Doldursun"

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, Göztepe maçının hazırlıklarını Adnan Menderes Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, Göztepe maçının hazırlıklarını Adnan Menderes Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Siyah-beyazlı ekip, antrenmana uzun aradan sonra tam kadro katılırken, morallerin üst düzeyde olduğu gözlendi. Son haftalarda oynadığı iyi oyunun karşılığını kazandığı puanlarla alan Efeler, uyum ve koordinasyonun yanı sıra topla çalıştı. Aydınspor 1923 teknik direktörü Mustafa Ceviz, son haftalardaki iyi oyunu sürdürmek istediklerini belirtti. Takımın istediği düzeye geldiğini belirten Ceviz, "Benim olduğum takımlar her zaman cesur, yürekli ve tempolu oyun sergilemiştir. Aydın'da da buna muvaffak olduk. Takımıma güveniyorum. Taraftarımızın desteğiyle rakibimizi yeneceğimizi düşünüyorum. Tribünleri doldurmalarını istiyoruz" dedi.

CİDDİYETİN FARKINDAYIZ

Aydınspor 1923'ünm geçmişte büyük başarılar görmüş bir taraftar profiline sahip olduğunu kaydeden Ceviz, "Bize Göztepe maçında büyük destek vereceklerini düşünüyorum. Yönetimimiz, futbolcularımız ve teknik heyetimiz son derece moralli . Takımımız, ciddiyetin farkında. Son haftalarda kazandığımız özgüveni sürdürmek istiyoruz. Göztepe'yi mağlup etmek için sahaya çıkacağız" ifadelerini kulandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Menderes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title