Haberler

Ceviz Kreması Cevize Olan İlgiyi Arttırıyor

Sağlıklı yaşam için ceviz tüketiminin artmasına katkı sağlamayı amaçlayan Jaywis, şekerli ve krokantlı ceviz kreması ile cevizin yağını vatandaşlarla buluşturdu.

Alzheimer hastası babasının tedavisi sürerken doktorlardan duyduğu, ‘Gençlik dönemindeki bol ceviz tüketimi, Alzheimer riski düşürüyor’ cümlesi üzerine Türk insanına daha fazla ceviz yedirmek için çalışmalara başlayan Ömer Faruk Gür, cevizi sanayiye kazandırarak Türk insanına sundu. Jaywis markası ile cevizi farklı alanlarda kullanarak tüketicilere yeni seçenekler sunduklarını ve ceviz tüketiminin artmasına katkı sağladıklarını ifade eden DKC Grup Satış Müdürü Önder Bilgi, “DKC Grup olarak, 2012 yılında Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet göstermeye başladık. Ömer Faruk Gür’ün fikirleriyle gelişen ceviz ürünleri, ‘Türk insanının cevizi mutlaka tüketmesi lazım’ sloganıyla piyasaya çıktı. Şu anda Türkiye’de ciddi anlamda ilgi görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Şekerli ve krokantlı ceviz ile çocukların ekmek üstüne sürerek yemesi için kremalı ürünleri olduğunu belirten Bilgi, “Ürünlerimiz arasında şekerli, krokantlı, kabuklu ve iç ceviz, rafine ceviz yağı yer alıyor. Çocukların ekmek üstüne sürerek tüketmesi için de ürünlerimiz var. Ayrıca ceviz yağının ihracatını yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde krema, krokantlı ceviz kreması, şekerli ceviz ezmesinde de ihracat yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu. Ceviz ezmesinin içine kristal toz şeker ve ceviz dışında başka hiçbir katkı maddesi koymadıklarını belirten Bilgi, “Ceviz ezmesinin içine sadece şeker ve ceviz koyuyoruz. Kristal toz şeker ve cevizi birleştirerek tüketiciye sunuyoruz. Bunun içinde koruyucu madde, renklendirici, boya ve herhangi bir kimyasal yer almıyor” diye konuştu.

Tüketicinin ceviz tüketimini bir ihtiyaç olarak görmesi gerektiğini ifade eden Önder Bilgi, “İnsanların cevizle yapılan ürünleri ihtiyaç olduğunu düşünerek alıyor. Tadına bakıyorlar ve beğeniyorlar. Şu anda Türkiye’de büyük şehirlerdeki belirli noktalarda varız. Ürünlerimiz satış noktalarımızda tüketiliyor ve bundan dolayı biz de mutluyuz. Üretimimizi önümüzdeki günlerde daha da arttırmayı planlıyoruz” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Türkiye Fatsa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title