Haberler

Ceviz Ezmesi Burdur Sınırlarını Aştı

ANTALYA (İHA) – Burdur’un meşhur ceviz ezmesi artık Antalya’da.Burdur’dan sonra ilk kez Antalya’da tüketicinin beğenisine sunulan Altıparmak Geleneksel Lezzetler isimli ceviz ezmesi işletmesini açılışına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel katıldı.

ANTALYA (İHA) – Burdur'un meşhur ceviz ezmesi artık Antalya'da.

Burdur'dan sonra ilk kez Antalya'da tüketicinin beğenisine sunulan Altıparmak Geleneksel Lezzetler isimli ceviz ezmesi işletmesini açılışına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel katıldı. Açılışın ardından Türel ceviz ezmesinin tadına bakarken, "paramız nasip olsun" diyerek bir kilogram badem satın aldı. Burdur'a ait geleneksel bir tatlı olan ceviz ezmesi Hakan Çavuşoğlu'nun girişimi ile ilk kez Burdur'un dışında bir ilde tüketicinin beğenisine sunuldu. Muratpaşa'nın Işıklar Caddesi'nde hizmete giren işletmede ceviz ezmesinin tadına bakan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. Burdur'un köklü gıda firmalarından Altıparmak Gıda'nın sahibi Fahri Altıparmak hakiki ceviz ezmesinin Burdur'un tanıtımına katkı sağlayacağını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Türel Antalya Burdur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title