Haberler

Çevik Kuvvetten Meslektaşlarına Biber Gazlı, Molotoflu Müdahale

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nce toplumsal olaylara müdahale için düzenlenen tatbikat nefesleri kesti.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nce toplumsal olaylara müdahale için düzenlenen tatbikat nefesleri kesti.

Biber gazlı ve molotoflu tatbikat gerçeğini aratmadı. Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün Nilüfer ilçesinin Yolçatı Mahallesi'ndeki atış poligonunda yapılan tatbikat nefesleri kesti. 200 polis, 4'ü kadın 150 çevik kuvvet, 14 rütbeli emniyet amiri, senarya gereği yasa dışı eylem yapan meslektaşlarına müdahale etti. Göstericiler yasa dışı slogan atarak çevik kuvvet ekiplerinin üzerine yürüdü. Polis barikatını aşmaya çalışan göstericilerle polisler arasında gerginlik çıktı. Bir süre sonra göstericiler polis ekiplerinin üzerine taş ve molotof kokteyli atmaya başladı. Çevik kuvvet ekipleri ise biber gazı ve cop kullanarak grubu püskürttü.

Grup, bir süre sonra barikat kurarak yolu ateşe verdi. Hazırda bekletilen 2 TOMA aracı yanan barikatı söndürerek eylemcilere su ve biber gazı sıktı. Tatbikat eylemcilerin bir kısmının gözaltına alınmasıyla son buldu.

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, tatbikatı bizzat takip etti. Başarıyla sonlanan tatbikatın ardından konuşan Yıldız, "Bursa Emniyet Müdürlüğü olarak bu tür tatbikatları sık sık yapıyoruz. Ekiplerimizin sahada karşılaştığı olayları tatbikat alanında canlandırdık. Bu sayede arkadaşlarımız olaylara hazır hale geliyor" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü Selami Yıldız Yolçatı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title