Haberler

Cevdet Yılmaz: "Ordu-Giresun Havalimanı, Türkiye'nin İftihar ile Dünyaya Anlatabileceği Önemli...

Kalkınma Bakanı Yılmaz: - "Ordu- Giresun Havalimanı, Türkiye'nin iftihar ile dünyaya anlatabileceği önemli projelerden birisi" Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Ordu-Giresun Havalimanı, Türkiye'nin iftihar ile dünyaya anlatabileceği önemli projelerden birisi" dedi. Bakan Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yarınki Ordu programına katılmak üzere Ordu'ya geldi. Davutoğlu'nun programlarının yapılacağı yerlerde incelemelerde bulunan Yılmaz, yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Yılmaz, yaklaşık iki yıldır üzerinde çalıştıkları DOKAP eylem planının Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ilan edileceğini söyledi. Ordu'da yarın AK Parti'nin 5. olağan kongresinin yapılacağını anımsatan Bakan Yılmaz, çok muhteşem bir kongrenin gerçekleşeceğini belirtti. Kongreye çok iyi hazırlık yapıldığının ortada olduğunu vurgulayan Yılmaz, "İnşallah bu iki güzel hadiseye hep birlikte tanıklık edeceğiz. Hem yeni Doğu Karedeniz Bölgesi eylem planımızın hem de kongremizin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - Ordu'da devam eden yatırımlar Ordu'da devam eden ve yapılması planlan projelere de değinen Bakan Yılmaz, şöyle konuştu: "Ordu'da yatırımlarımız gayet iyi noktada. Ordu büyükşehirlerimizden biri, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla çok çalışmaya başladı. Bilindiği üzere bu yıl hiçbir ilde olmayan uygulamayı Ordu'ya aldık, stat projesi. Bu stadın değeri 100 milyon lira. Bu sene yatırım programına girmiş oldu. İnşallah bu stadın gerçekleşmesiyle Ordu, şehirleşme açısından da farklı bir imkana kavuşacak. Ordu'nun yaşam kalitesinin artması adına çok önemli bir proje."- Ordu-Giresun Havalimanı Projesi Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine kurulan ilk havalimanı ile ilgili de konuşan Bakan Yılmaz, "Devasa bir projemiz daha var. Ordu-Giresun Havalimanı, Türkiye'nin iftihar ile dünyaya anlatabileceği önemli projelerden birisi. O da yakın zamanda tamamlanacak ve hizmete girecek" ifadesini kullandı. Kalkınma Ajansı kanalıyla Ordu'da yapılan diğer projelerden de söz eden Yılmaz, "Bunlardan birisi bütün yaylalarımızı birleştiren 'Yeşil Yol' projesi. Bu konuda illerimize son 3 yıldır kaynak aktarıyoruz. Yine bunun yanında Gülyalı ilçemize yapılması planlanan 'Çikolata Vadisi' projesi. Bu da çok orijinal bir proje. Bu da havalimanımıza yakın bir yerde hayata geçiyor. Ordu'yu gelecekte hem sanayide hem de hizmet sektörlerinde çok daha iyi yerlerde göreceğiz" diye konuştu. Bakan Yılmaz, Ordu Üniversitesine çok ciddi yatırımlar yapıldığını, kentin artık üniversite şehri olma yolunda ilerlediğini sözlerine ekledi. .

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Cevdet Yılmaz Türkiye Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title