Haberler

Cevahir Avm İle "SAĞLIKLI Gelecek İçin El Ele"

Güncelleme:

Sağlıklı Gelecek İçin El Ele" sloganı ile başlattığı okula dönüş projesi kapsamında, öğrencilerin hijyen konusunda doğru alışkanlıkları edinmeleri ve daha çok bilinçlenmelerini hedefleyen bir projeye imza attı.

Cevahir Alışveriş Merkezi, gerçekleştireceği okula dönüş projesi ile ziyaretçilerin yapmış oldukları alışveriş karşılığında, hem kendileri hem de onlar adına ihtiyaç sahibi çocukların sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlayacak bir hijyen çantası hediye edecek. Cevahir'in, sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırladığı bu projede ıslak mendil, diş fırçası, diş macunu, kum saati ve hijyen günlüğü kitapçığının da yer aldığı hijyen çantasından bir tane ziyaretçilere hediye edilirken bir tane de, ziyaretçilerin adına ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere AİP (Acil İhtiyaç Projesi) Vakfı'na bağışlanacak. Ayrıca 6-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanya alanına kurulacak ekran ile kampanya boyunca özellikle çocuklarımız için hijyen kurallarının anlatıldığı bilgilendirici ve ilgi çekici slayt gösterileri yer alacak.

Alışverişin yanında sosyal hayatın da vazgeçilmez parçası olan Cevahir Alışveriş Merkezi, 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde de sizleri ağırlamaya hazır!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title