Haberler

Cev Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde Halkbank, Noliko Maseik'i 3-1 Yendi

Denizbank CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi'nin son finalisti Halkbank, G grubundaki ikinci maçında Belçika temsilcisi Noliko Maseik'i 3-1 yenerek üç puan ile tanıştı.

Karşılaşmaya tempolu başlayan taraf Halkbank oldu. Skorer oyuncusu Sokolov ile sayılar bulan başkent ekibi etkili bloklarla rakibine sayı şansı vermeyince ilk teknik molayı 8-4 önde tamamladı. Ortadan hücumlara Emre ile katkı sağlayan ev sahibi ekip arka alandan manşet çıkarmakta zorlanan rakibi karşısında ikinci knki molayı da 16-8 önde tamamladı. Rahat bir tempoda setin son bölümünü oynayan Halkbank ilk seti 25-17 kazandı.

İkinci sette daha dengeli bir oyun vardı. Halkbankası yine hücumlarda Sokolov'u tercih etti. Bu sette daha iyi servis atıp blokautlarla sayılar bulan Belçika temsilcisi manşetlerini de düzeltince oyunda dengeyi sağladı. İlk teknik molayı 8-7 ikinci molayı ise 16-14 önde geçen başkent temsilcisi bloklarda istediği ritmi birtürlü yakalayamadı ve seti 25-21 kaybetti.

Üçüncü sete Sokolov ile iyi başlayan Halkbank 8-4 ve 16-10'luk teknik mola üstünlüğünden sonra savunmada bocalayan rakibi karşısında kolay sayılar buldu. Bu sette iyi servisler de kullanan temsilcimiz seti 25-15 kazanarak durumu 2-1 yaptı.

Karşılıklı sayılarla geçilen dördüncü sette Kubiak ve Emre daha istekli bir oyun ortaya koydu. Orta hücumlarda etkili oynayan rakibi karşısında teknik molaları 8-6 ve 16-15 önde geçen Halkbank setin son bölümünde bloklar ve Sokolov ile sayılar kazandı. Seti 25-23 kazanan Halkbank karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

SALON TVF Başkent

HAKEMLER Evgeny Makshanou (Rusya), Georgios Georguleas (Yunanistan)

HALKBANK ANKARA Can, Emre Batur, Ulaş, Michael Kubiak, Resul, Tsvetan Sokolov, Nuri (Libero), Mozdzonek, Mikko Esko,

NOLİKO MASEİK Juan Ignacio Finoli, Jetle Maan, Tim Brosthog, Branimir Grozdanov, Francois Lecat, Matias Raymaekers, Bert Derkoningenn (Libero), Dardan Lushtak,Padar Krisztian, Höhne, Lecat

SETLER 25-17, 21-25, 25-15, 25-23

SÜRE 94 dakika (21-25-21-27)

GÖRÜNTÜ DÜKÜMÜ

Maçtan detaylar

HABER - KAMERA ERCAN ATA - ANKARA DHA (fotoğraflı)

(Tür: Spor)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halk Bankası Denizbank Belçika Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title