Haberler

Çetin Osman Budak Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Fethi Bayçın Huzurevi’nin yıkıldığı yerde yeniden yapımı için uzun süredir hiçbir adım atılmadığın belirterek “Yaşlılarımız huzurevlerini geri istiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Fethi Bayçın Huzurevi'nin yıkıldığı yerde yeniden yapımı için uzun süredir hiçbir adım atılmadığın belirterek "Yaşlılarımız huzurevlerini geri istiyor. 1 Kasım'dan sonra umarım temelini birlikte atarız" dedi.

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Fethi Bayçın Huzurevi'nin yıkılmasının ardından kiralanan binada kalan yurttaşları ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle bayramlaşan ve sohbet eden Budak, yurttaşların sorun ve taleplerini dinledi. Huzurevi sakinleri yeni taşındıkları binada da büyük bir sıkıntıları olmadığını ancak yıkılan binanın yerinde yeni bina yapılması için neden adım atılmadığı konusunu gündeme getirdi. Yurttaşlar, "Biz buraya taşınırken, eski binanın yerine yenisinin kısa sürede yapılacağını söylemişlerdi. Ama hala bir adım atılmadı. Biz verilen sözün tutulmasını ve kısa sürede yeni binaya taşınmayı bekliyoruz" görüşlerini ifade etti.

TBMM'DEN YANIT YOK

Fethi Bayçın Huzurevi konusunu yakından takip ettiğini ve TBMM'ye de taşıdığını vurgulayan Budak, "Fethi Bayçın Huzurevi binası, yenileneceği gerekçesiyle 2012'de boşaltıldı, 2014'te de yıkıldı. Yaklaşık 12 bin metrekarelik alanda uzun süredir hiçbir adım atılmıyor. Milletvekili seçildikten sonra konuyu TBMM'ye taşıdım. Temmuz ayında bir soru önergesi verdim ama aradan geçen 3 aylık sürede bir yanıt verilmedi. 1 Kasım'dan sonra 'Önce İnsan Önce Türkiye' hedefimiz doğrultusunda Antalya için adımlarımızı atacağız. Bu adımlarımızdan biri de Fethi Bayçın Huzurevi'nin yerinde yeniden yapılması olacaktır. Umarım temeli, huzurevinde kalacak yurttaşlarımızla birlikte en kısa sürede atarız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Çetin Osman Budak Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title