Haberler

Çeşme'nin yeni yıldızı İmerhan

Güncelleme:

Gıda sektörünün önde gelen markası Kırçiçeği, turizm sekörüne adım atarak Türkiye'de villa ve otel konforunu buluşturdu.

Çeşme'nin muhteşem manzaralı Ayasaranda Koyu'nda 8 villa ve 12 odalı butik otel İmerhan, dün düzenlenen kokteyl ile kapılarını misafirlerine açtı.

İş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı tanıtım toplantısında konuklar İmerhan ve vilları yakından inceleme fırsatı buldu. Bağ evleri arasında, doğayla iç içe İmerhan, Çeşme'ye gelen tatilcilerin ve yazlık ev sahiplerinin ihtiyaçlarından yola çıkarak tasarlandı. Buradaki villalarda kalanlar temizlik, çamaşır ile uğraşmayacak. Alış veriş derdine düşmeyecek. Yazlık evlerin en büyük sorunu olan tadilat, tamiratla vakit kaybetmek yerine yalnızca tatilin tadını çıkaracak. Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, tatilde hem ev rahatlığını hem de otel konforunu yaşamak isteyenler için İmerhan'ın mükemmel bir yer olduğunu söyledi.

İpbaş, "Doğayla uyumlu akıllı ev sistemi ile büyük beğeni aldık. İster yemyeşil bahçenizde doğayla kucaklaşın, isterseniz Sakız Adası'na karşı kahvenizi yudumlayın, isterseniz de havuzun ve masmavi suların tadını çıkarın. Kendi evinde misafir olmak isteyen villa sahipleri temizlik, çamaşır, yeme-içme gibi otel hizmetlerinden kolaylıkla yararlanabilecek" diye konuştu. Gıda sektöründe 30. yılını dolduran Kırçiçeği'nin turizmde de iddialı olduğu İmerhan ile kanıtladığını belirten İpbaş, "Kırçiçeği olarak biz ülkemize hep inandık. Turizm sektöründe son dönemde yaşananlara karşın yatırımdan vazgeçmeyi asla düşünmedik. Biliyoruz ki Türk milleti, her türlü zorluğun üzerinden gelebilecek güçtedir. Biliyoruz ki birlikte olursak başaramayacağımız hiç bir şey yok. Bu nedenle yatırımlarımızdan asla vazgeçmedik ve projemizi tamamladık.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çeşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title