Haberler

Çeşme Gençliği Ata'sının Emanetine Sahip Çıktı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Çeşme’de düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Çeşme'de düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Garnizon Komutanı Binbaşı Yücel Ercan ve Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın halkı selamlamasıyla başlayan törenlerde, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Nuri Büyükateş gerçekleştirdi.

Nuri Büyükateş, Samsun'da tutuşturulan Kurtuluş meşalesinin Anadolu'da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 97. yıldönümü olduğunu vurgulayarak,"19 Mayıs sadece Türk milletinin kurtuluş hareketinin başlangıcı değil, yeni Türk devletini de çağdaş değerlerle, milletler ailesi içerisinde yerini almasının adıdır. Türk genci, Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarının tek ve en büyük güvencesidir. Yakın bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak ve Türkiye Cumhuriyetini omuzlarınızda yükselteceksiniz. Ülkemizi büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine sizler taşıyacaksınız" dedi.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğünce liseler arasında düzenlenen kompozisyon, şiir, resim ve Atatürk'ü Anma ve Gençlik Koşusu yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi. Kompozisyon yarışmasında Melek Kozlu, resim yarışmasında Berfin Yıldız, şiir yarışmasında Burak Çoban, gençlik koşusunda genç kızlarda Öznur İssi, erkeklerde ise Emirhan Katrancı, genç kızlar takım yarışmasında Hacı Murat Hatice Özsoy Anadolu Lisesi, genç erkeklerde ise Sıdıka Kelami Ertan Lisesi birinci olarak ödüle layık görüldü.

Törende, Hatice Murat Özsoy Lisesi öğrencilerinin sergilediği Taekwondo gösterisi ile büyük alkış topladı. Tören, step, Halk Oyunları gösterileri ve Gençlik Orkestrası'nın konseri ile sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Yücel Ercan 19 Mayıs Çeşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title