Haberler

Çeşme'de Yazlıkların Yakınında Yangın

Çeşme'de yazlıkların yakınında yangın İZMİR'in Çeşme İlçesi Çiftlikköy Mahallesi'nde yazlık evlerin hemen yakınındaki otluk alanda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Çeşme'de yazlıkların yakınında yangın

İZMİR'in Çeşme İlçesi Çiftlikköy Mahallesi'nde yazlık evlerin hemen yakınındaki otluk alanda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. İtfaiye, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ve çevrede yaşayanlar alevlere müdahale ediyor. Yazlıklara oldukça yaklaşan yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor.

Yangın, Çiftlikköy Altınkum 11 Evler Sitesi yakınlarındaki otluk alanda bugün öğle saatlerinde başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangını görenler itfaiyeye haber verdi. Yangına, Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri ile çevrede yaşayanlar müdahale ederken, alevler yazlık evlerin yaklaşık 10 metre yakınına kadar ulaştı. Duman nedeniyle çevredekiler zor anlar yaşadı. Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı bir helikopter de havadan çalışmalara katıldı. Yazlık evlerin bulunduğu noktada yangının kontrol edildiği, tamamen kontrol altına alınması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çiftlikköy Çeşme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title