Haberler

Çeşme'de İlköğretim Haftası Kutlamaları

Çeşme’de 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başlaması üzerine İlköğretim Haftası, Alaçatı 15 Eylül Mustafa Çapkan İlkokulu’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Çeşme'de 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başlaması üzerine İlköğretim Haftası, Alaçatı 15 Eylül Mustafa Çapkan İlkokulu'nda düzenlenen törenle kutlandı.

Törende konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Vehbi Koç, 6 bin 500 öğrenci ve 500 öğretmenle yeni bir eğitim-öğretim yılına başladıklarını kaydederek, "Bugün çiçeklerimiz olarak gördüğümüz öğrencilerimizle bir kez daha beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın yaptıkları yardımlarla kendimizi çok şanslı olarak görüyorum. Ancak velilerimizin bu konuda çok hassas olmadıklarını gözlemledim. Bu yıl yapacağımız bütün toplantılarda ve yapacağımız birçok çalışmada aile birliklerini de yanımıza alacağız. Onlarla beraber hep birlikte 'Güçlü Okul' projesi bünyesinde onları da eğitim dünyasına dahil edeceğiz. Buradan öğretmenlerime iyi ve güzel bir yıl diliyorum. Öğrencilerimize de başarılı bir yıl temenni ediyorum. Öğrencilerimiz bizim çiçeklerimiz. Onları büyütmek ve iyi eğitimli birer birey olarak topluma kazandırmak en önemli görevimiz. Hepinize iyi bir yıl diliyorum" dedi.

15 Eylül Mustafa Çapkan İlköğretim Okulu Müdürü Ali Can ise yeni bir eğitim yılına sevginin, bilginin ve hoşgörünün kalesi olan okulların açılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Kalkınmanın uygarlığın temelinde bilgi yatar. Çocuklarımızın toplumsal yaşama hazırlandığı yaşam boyu ihtiyaç duyacakları doğru bilgi ve beceri kazandıkları kurumlar okullarımızdır. Okullarımızın vazgeçilmez neferleri de öğretmenlerdir. Hedefimiz çalışkan, vatanını, milletini seven, manevi değerlere saygılı, akademik yönden donanımlı, toplumsal hayatta paylaşımcı öğrenciler yetiştirmektir. Hedefimiz, okulumuzu çevresi ile bütünleşmiş, çocuklarımızın severek geleceği, bulundukları sürede her yönü ile çocuklarımıza hizmet veren bir yapıya dönüştürmektir. Hedefimiz, öğretmenlerimizin huzurla çalışacağı bir ortam oluşturmaktır." diye konuştu.

Tören, şiirlerin okunması ve hayırsever vatandaşlara plaketlerinin verilmesinin ardından Çeşme Belediye Başkanvekili Şakir Karadede'nin ders zilini çalması ile sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vehbi Koç Alaçatı Eylül Çeşme Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title