Haberler

Çeşme'de Fener Alayı

Çeşme’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen şölene akşam saatlerinde düzenlenen fener alayı ile devam edildi.

Çeşme'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen şölene akşam saatlerinde düzenlenen fener alayı ile devam edildi.

Çeşme girişinde toplanan yüzlerce kişi ellerinde bayraklar ve meşalelerle fener alayı yürüyüşü gerçekleştirerek 23 Nisan coşkusunu sürdürdü. Cumhuriyet Alanı'na kadar süren yürüyüşe CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam ve Ali Yiğit, Garnizon Komutanı Binbaşı Yücel Ercan, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Gazeteci Uğur Dündar, Gazeteci-Yazar Atilla Köprülüoğlu, CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran ve çok sayıda Çeşmeli katıldı.

Bayram coşkusunun hakim olduğu fener alayında konuşan CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, "Öncelikle ellerinde bayraklar, yüreklerinde vatan sevgisiyle ulusal bağımsızlık yürüyüşümüze katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Milli egemenliğimizin ilan edilişinin, Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 96. yıl dönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Bugün burada Kuva-i Milliye ruhunu yaşatan, Mustafa Kemal Atatürk'ü anlayan, çağdaş, aydınlık yarınlara inanan, cumhuriyet sevdalısı binlerce kişi buluştuk. Buradan sizlere baktığımda, büyük fedakarlıklarla, emsali görülmemiş destanlarla kurulan bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin sağlam temellerini görüyorum. Cumhuriyet düşmanlarının, saltanat meraklılarının, gaflet ve dalalet ve hatta ihanet içinde olanların ağır yenilgisini görüyorum. Delikanlılarımızın yüreğindeki gücü, kadınlarımızın kahkahasındaki cesareti, çocuklarımızın parlayan gözlerinde umudu görüyorum. Egemenlik bizim, vatan bizim, bayrak bizim, bayram bizim" dedi. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen fener alayı görsel şölene dönüştü. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Yiğit 23 Nisan Musa Çam İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title