Haberler

    Cesare Prandelli Sistemi Değiştiriyor

    Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Alex Telles'i Kayseri kafilesine dahil ederken Bruma'yı kadroya almadı.

    Galatasaray'da en son lig başında Bursaspor maçı kadrosuna alınan Alex Telles ligin 5. haftasında tekrar kadroya dahil edildi. Yeni sezonda Süper Lig'de şimdiye kadar hiçbir karşılaşmaya çıkamayan Breziilyalı sol bek, Prandellİ'nin kararı doğrultusunda kadroya dahil edildi.

    Sistem değişecek. Telles 11'de oynayabilir


    Arsenal maçından sonra büyük eleştiriler alan İtalyan hocanın takım içinde yaptığı konuşmaların ardından 4-4-2 sistemine dönüş yapabileceğinin sinyallerini verdiği aktarılırken bekler konusunda da radikal kararlar aldığı belirtildi. Sağ bekte vasat bir performans ortaya koyan Veysel Sarı'yı ilk 11'den kesmeyi düşünen Prandelli'nin Telles'i sol bekte Tarık'ı da sağ bekte oynatma fikri üzerinde durduğu bildirildi.

    Arsenal maçının ikinci yarısında Umut'la Burak'ın uyumu dikkat çekerken İtalyan hocanın iki ismi de Kayseri Erciyesspor deplasmanında oynatmayı düşündüğü bunların yanı sıra yine Arsenal maçında iyi bir performans ortaya koyan Hamit'in de ikinci yarıda forma giymesinin beklendiği ifade edildi.

    Gelen istihbaratlar ışığında sarı kırmızılıların 11'inin şöyle olması bekleniyor;

    Muslera; Tarık, Semih, Chedjou, Telles; Olcan, Melo, Selçuk, Sneijder, Umut, Burak

    Bu arada Galatasaray'da Alex Telles, Kayseri Eciyes maçında oynarsa bu sezon ligdeki ilk maçına çıkmış olacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cesare Prandelli Alex Telles Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title