Haberler

Cesare Prandelli, Podolski Transferini Reddetti

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, yönetimin "Podolski'yi alalım" teklifini "Maliyeti çok yüksek olur. Ben başarıya aç golcü istiyorum." diyerek reddetti.

25 Ağustos'ta Fenerbahçe'yle oynanacak Süper Kupa maçına hazırlanan Galatasaray'da yönetim de bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken Başkan Ünal Aysal'ın Podolski transferi düşüncesinin teknik direktör Cesare Prandelli'den döndüğü öğrenildi.

"LÜKS OLUR" DEDİ, İSTEMEDİ

Başkan Ünal Aysal'ın forvet istediğini ısrarla söyleyen Prandelli'yle yaptığı görüşmede Arsen Wenger'in Campbell'ı kesin olarak bırakmayacağının netleşmesinin ardından istemesi halinde Podolski'yi alabileceklerini söylediği ancak İtalyan teknik adamın "lüks" olur diyerek bu ismi veto ettiği belirtildi.

"BAŞARIYA AÇ GOLCÜ İSTİYORUM"

Prandelli'nin forvet transferi için ''Podolski'nin maliyeti çok yüksek. Şu anda böyle bir masrafa gerek yok. Bizim için lüks. Ben genç, başarıya aç bir golcü istiyorum'' dediği İtalyan teknik adamın bu sözleri üzerine Başkan Ünal Aysal'ın bu ismi gündeminden çıkardığı ifade edildi.

BALANTA ISRARI SÜRÜYOR

Sarı kırmızılıların stoper konusunda da girişimleri sürerken Prandelli'nin listesinde en üst sırada yer Balanta'nın transferi için ısrarı sürdüğü bu haftasonuna kadar sonuç alınamaması halinde diğer isimlere yönelineceği belirtildi.

BRUMA VE SNEIJDER' İZİN YOK

Bu arada Galatasaray'da White Star Brüksel maçının ardından verilen 2 günlük izin sürerken Cesare Prandelli'nin Bruma ve Sneijder'e izin vermediği, her iki futbolcunun da özel program dahilinde Florya'da çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi. Sakatlığı bulunan Veysel ve Bruma'yla birlikte Sneijder'in de Süper Kupa Finali'nde sahada olmasının planlandığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cesare Prandelli Galatasaray Ünal Aysal Bruma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

emre sağlam:

umarım doğrudur. zaten bize bir değil iki tane golcü lazım.

6
1
yanıtYanıtla
maç skoru:

3- 1 BEŞİKTAŞ alacak

2
0
yanıtYanıtla
halil:

zamaninda nuriye yaptigi hareket''ten dolayi GELMESIN ZATEN OLACAK OLSA BILE IN: BOZULUR

0
0
yanıtYanıtla
HAN:

Bu Gs yi ingiliz zihniyetli Aysalin ve diyerlerinin elinden kurtarmak lazim

0
0
yanıtYanıtla
ceki:

ac ve susuz olanlari takima monte etme cabasi bunu batirdiaynisinida bizde uyguluyor

0
0
yanıtYanıtla
ceki:

zaten italya mili takiminida bu sebepten batirdi.tek sebep susuzluktu ordada

0
0
yanıtYanıtla
OZAN BEYAZ:

COK DOGRU BİR ÇÖZÜMLEME

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title