Haberler

    Cesare Prandelli Anderlecht Yenilgisi Sonrası Konuştu

    Galatasaray'ın 2-0 kaybettiği Anderlecht maçı sonrası basın toplantısına çıkan Prandelli, kendisine sorulan istifa ve tazminat sorularına yanıt verdi.

    Galatasaray Teknik Direktörü Anderlecht yenilgisi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Cesare Prandelli "Ayrılmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Yolumuza devam edeceğiz. Elendiğimiz için üzgünüz ama biz profesyonel insanlarız" diyerek yanıtladı.

    Sözleşmesinde tazminat maddesinin olup olmadığıyla ilgili bir soruya ise sinirlenen İtalyan teknik adam "Sözleşmemde hiç bir şekilde bir tazminat maddesi yok. Sözleşmemle ilgili konuşmak istemiyorum, maçla ilgili konuşalım. İsterseniz yöneticilerle konuşup onlardan cevapları alırsınız." ifadelerini kullandı.

    "Sahada iyi bir Galatasaray vardı"


    Maçı değerlendirmesi istenen Prandelli, "Kesinlikle maçta iyi bir Galatasaray vardı. 44. dakikada şansız bir gol yedik. İkinci yarıda geri dönebilirdik. Ancak şans yanımızda değildi." diye konuştu.

    İtalyan teknik adam sahada tartışan futbolcularıyla ilgili "Oyuncuların sahada tartışması olağan. Onlar da insan. Varını yoğunu ortaya koyuyorlar ve bu olanlardan etkileniyorlar" şeklinde konuştu.

    Prandelli son olarak , Bruma ve Telles ilgili bir eleştiriye ise "Bruma, Portekiz U21 Milli Takımı ile 2 hafta birlikte çalıştı. Hem Bruma, hem de Telles fizik olarak gelişmeleri için özel idman yapıyorlar. Birkaç gündür oynayacaklarını biliyorlardı" şeklinde yanıt verdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cesare Prandelli Galatasaray Bruma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title