Haberler

    Ces'in En Acayip 10 Ürünü!

    CES 2017'de ortaya çıkan, garip de olsa ilginizi çekmeyi başaracak, çok acayip 10 ürün...

    Her Ocak ayında düzenlenen CES, birçok kullanıcıyı, firmayı ve ürünü üzerine çeken, yılın en büyük teknoloji fuarlarından. CES 2017'nin en iyi ürünlerini sizlerle , ancak Las Vegas'taki etkinlik, elbette sadece en iyilerden ibaret değildi. Bu yazımızda ise CES 2017'de ortaya çıkan, birbirinden ilginç ve müthiş 10 cihazı sıraladık.

    Cerevo VR ayakkabılar

    Cerevo VR, Taclim VR ayakkabılarıyla ayak hareketlerinizi de sanal gerçekliğe sahil etmek istiyor. Cerevo, üst seviye VR başlıkları yerine ilk aşamada Google'ın DayDream başlığını destekliyor. Bunun nedeni, ayakkabılar 2017'nin ilerleyen aylarında çıktığında fiyatının yeterince pahalı olacak olması (1.000 dolar).

    Hypersuit

    Hypersuit, sanal gerçeklik dünyalarında size gerçekten uçuyor hissi sağlamayı amaçlıyor. Bunu yaparken gerçekte yatıyor ve kolunuzla hareketlerinizi kontrol ediyorsunuz.

    Panasonic'in yardımcı projektörü

    Panasonic'in yumurta şekilli bu masaüstü robotu, masanızda dolaşabiliyor, sizinle sohbet edebiliyor ve duvarınıza video içeriği yansıtabiliyor.

    PowerVision PowerEgg

    Yumurta şekilli cihazlara bu seneki CES'te şaşırtıcı biçimde çok rastladık. Powervision tarafından üretilen PowerVision ise tek elinizle yapacağınız hareketlerle kontrol edebildiğiniz dört pervaneli bir drone. Şimdilik en büyük dezavantajı, çıkış fiyatının 1.000 sterlin olması görünüyor.

    Kerastase Hair Coach

    Withings ve L'Oreal ortaklığıyla üretilen Withings and L'Oreal, saçınızın durumunu ve onu tarama şeklinizi değerlendiriyor ve mobil uygulaması yoluyla size geri bildirim sağlıyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Panasonic Las Vegas Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title