Haberler

Çermik'te Masterler Coşkusu

Güncelleme:

Diyarbakır Sanayi Masterler TAKIMI, 8- 11 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Kuşadası Efes Cup Kupası Turnuvası öncesinde Çermik'e çıkarma yaptı. Çermik Kaymakamı Remzi Demir ve Çermik spor Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Diyarbakır Sanayi Masterler ekibi, hazırlık maçında Çermik spor'u da 9- 7 yendi.

Bol gollü karşılaşma

Maç öncesi Sanayi Masteler takımı Başkanı Şirin Talva ve takım kaptanı Zülküf Yakut, organizasyona yakın ilgi gösteren Çermik ilçesinin sporsever kaymakamı Remzi Demir'e çiçek takdim ettiler. Çermik Kaymakamı Remzi Demir'in başlama vuruşunu yaptığı, çekişmeli ve bol gollü geçen karşılaşmayı Sanayi Masterler takımı 9-7 kazandı.

Çermik'i gezdiler

Maç sonrası Diyarbakır Sanayi Masterler ekibi, Çermik Belediye Başkanı Mehmet Akdağ'ın organize ettiği kaplıcalar gezisi ve sonrasında Çermik ilçesinin ünlü aşçılarından Hakkı ustanın yemeklerinden tattıktan sonra Çermik spor tarafından Diyarbakır'a uğurlandılar.

Talva'dan teşekkür

Özel Maç sonrası açıklama yapan Sanayi Masterler Başkanı Şirin Talva, "Kuşadası Efes Cup turnuvası öncesi takımdaki arkadaşlarımızın son durumlarını görmek, ve motivasyonlarını artırmak için Çermiksporun Masterleri ile Çermik ilçesinde mükemmel bir ortamda çok güzel bir maç yaptık. 40 yaşını aşmış eski sporcularla bir araya gelerek kaynaşma ve dayanışma adına çok güzel bir tablo oluşturduk. Ayrıca her iki takım oyuncularının ortaya koydukları performansları ve centilmenlikleri ayrı bir güzellik oldu. Bu güzelim tablonun oluşmasında bize göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Çermik Kaymakamı Remzi Demir, organizasyona katkı sunan Çermik Belediye Başkanı Mehmet Akdağ ve Çermik spor ekibine yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır Kuşadası Çermik Efes Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title