Haberler

Çerkezköyspor Deplasmandan Puansız Döndü

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup takımlarından Çerkezköyspor, altıncı hafta karşılaşmasında deplasmanda İstanbul temsilcisi Dikilitaşspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devre kötü bir futbol ortaya koyan ve kalesinde üç gol gören Çerkezköyspor, ikinci devre bir gol bulmasına rağmen karşılaşmadan 3-1'lik mağlubiyet ile ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çerkezköyspor deplasmanda Dikilitaşspor'a mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta mücadele veren Çerkezköyspor 6.hafta karşılaşmasında Dikilitaşspor karşısına çıktı. Taraftarının desteğini arkasına alarak Çerkezköyspor kalesinde etkili hücumlar geliştiren ev sahibi ekip karşılaşmanın 8.dakikasında geliştirdiği atakta öne geçmesini bildi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Kenan, yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek takımın öne geçirdi

İlk dakikalarda istediği futbolu ortaya koyamayarak rakibi karşısında etkili olamayan Çerkezköyspor atak yapmada da zorlandı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren ev sahibi ekip karşılaşmanın 12.dakikasında yakaladığı organize pozisyonu değerlendirerek skoru 2-0 yaptı. Sağ kanattan Kenan ile gelişen atakta Ahmet Tozo topla buluştu. Defansı çalımlayarak kaleci Muzaffer ile karşı karşıya kalan Ahmet skoru da 2-0 yaptı. İlk on iki dakikada kalesinde gördüğü iki golle oyun disiplinden düşen Çerkezköyspor kalan dakikalarda istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Ev sahibi ekip Dikilitaşspor ise rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koydu.

Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında farkı indirmeye çalışan Çerkezköyspor, istediğini elde edemedi. En az bir gol bulup ikinci devreye moralli girmek isteyen Çerkezköyspor yakalamış olduğu pozisyonları değerlendiremedi. Ev sahibi ekip Dikilitaşspor Çerkezköyspor'un üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla üçüncü golü aradı. 35.dakikada sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde Çerkezköyspor savunması topu uzaklaştıramadı. Top önüne düşen Serhat şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Dikilitaşspor'un 3-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İlk yarıda Dikilitaşspor üstünlüğünde geçen müsabakanın ikinci yarısında daha derli top oynamaya başlayan Çerkezköyspor Zülküf ile tek gol kaydına erişti. Serkan Akyüz'ün direkten dönen frikiği sonrasında iki takımında zaman zaman etkili olma adına geliştirdikleri ataklar kaleciler ve defanslar tarafından etkisiz kılındı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Dikilitaşspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Çerkezköyspor bu mağlubiyet ile beş puanda kalıp on üçüncü sıraya kadar gerilerken, Dikilitaşspor ise puanını 9 yaparak beşinci sıraya yükseldi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title