Haberler

Çerkezköyspor Başkanı, Oğlunu Sünnet Ettirdi

Tekirdağ Amatör Lig temsilcilerinden Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, oğlu Ömer Faruk için görkemli bir sünnet düğünü yaptı.

Tekirdağ Amatör Lig temsilcilerinden Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, oğlu Ömer Faruk için görkemli bir sünnet düğünü yaptı.

Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz oğlu Ömer Faruk'u sünnet ettirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet düğününde Erzurumlu sanatçılar da sahne aldı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Çerkezköy Belediyesi CHP Meclis Üyesi Uğur Erem, Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, Ak Parti eski İl Genel Meclis Üyeleri'nden Hasan Karaca, Kızılpınar Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Ahmet Günay, Kızılpınar Belediyesi eski Meclis üyeleri, Çerkezköy Belediyesi eski Meclis Üyelerinden Aynur Düzgünel ile Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz'ın arkadaşları, Korkmaz ailesine 'Hayırlı olsun' dileğinde bulunmak için düğüne katıldı.

Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Topal ve Amir söyledikleri türkülerle sünnet olan Ömer Faruk ve davetlilere eğlenceli gece geçirmelerini sağladı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Korkmaz İsmail Akın Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title