Haberler

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay, "Öğrencimizin Başarısıyla Gururlandık"

Türkiye genelinde bu yıl 5’incisi düzenlenen ulusal “Madalyalı Kahraman Şehir “ yarışmasında kompozisyon dalında Türkiye birincisi olan Tekirdağ'a bağlı Veliköy Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Osman Karamık, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti.

Türkiye genelinde bu yıl 5'incisi düzenlenen ulusal "Madalyalı Kahraman Şehir " yarışmasında kompozisyon dalında Türkiye birincisi olan Tekirdağ'a bağlı Veliköy Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Osman Karamık, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret etti.

Ziyarette Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zeginal, Okul Müdürü Ercan Erdem ve Türkçe Öğretmeni Süveyla Belek de hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kubilay, Osman Karamık'ı başarısından dolayı tebrik etti. Kubilay, "Osman Karamık'ın yarışmada Türkiye 1'incisi olması bizi gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Karamık'ın yarışmada derece elde eden kompozisyonunu da okuyan Kaymakam Kubilay, "Okuma yazmayı seviyorsun. Bu alışkanlığının ömür boyu devam etmesini diliyorum" diyerek Osman Karamık'a kitap hediye etti.

Yarışmada Türkiye birinciliğini kazandıkları için mutluluk duyduklarını söyleyen Okul Müdürü Ercan Erdem ise "Yarışamaya katılan öğrencilerimiz, öğretmenimiz Süveyla Belek'in katkılarıyla eserlerini daha da olgunlaştırdılar. Bu sayede eserlerimizin yarışmada başarı elde edeceğine inancımız arttı. Yarışmanın sonucu bizi şaşırtmadı. 322 eser içerisinden birinci olmamız bizi fazlasıyla gururlandırdı" ifadelerini kullandı.

Osman Karamık'ın başarısı nedeniyle büyük gurur duyduğunu kaydeden Türkçe Öğretmeni Süveyla Belek ise de bu tür yarışmalara katılmayı kültür haline getirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Bu başarı, büyük bir çalışmanın ve emeğin sonucudur. Öğrencimiz yazısını getirdikten sonra beş defa genişlettik. Birlikte çalıştık ve üzerine emek verdik. Sonuçta da birinciliği elde ettik. Maddi ödülün yanında bize sağlanan manevi ödüller de mutluluk verici oldu. Ülkemizin farklı yerlerinden gelen öğrencilerimizi tanıdık. Hayat hikayelerini öğrendik. Bizi el üstünde tuttular" dedi.

Elde ettiği başarı nedeniyle mutluluk duyduğunu söyleyen Osman Karamık ise "Yarışma öncesinde öğretmenlerimiz yazı yazmamızı istedi. 1 ay içinde araştırmalarımızı yaptık ve yazımıza başladık. Öğretmenlerimiz ile bu yazdığım yazı üzerinde çok değişiklik yaptık. Birinci olmak bizi çok sevindirdi. Kahramanmaraş'ta bizleri çok iyi ağırladılar" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Kubilay Çerkezköy Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title