Haberler

Çerkezköy İlçe Başkanları Mazbatalarını Aldı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde gerçekleştirilen kongrelerde İlçe Başkanlıklarına seçilen AK Partili Abdullah Öge ve MHP’li Koray Önsel mazbatalarını aldı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde gerçekleştirilen kongrelerde İlçe Başkanlıklarına seçilen AK Partili Abdullah Öge ve MHP'li Koray Önsel mazbatalarını aldı.

Oy pusulasında Abdullah Öğe isminin yanında 'Başkan Adayı' ibaresinin düşülmemesi nedeniyle Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu tarafından iptal edilen ve ikinci kez yapılan AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının kongresine tek liste ile girerek yeniden Başkan seçilen Abdullah Öge, mazbatasını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geldiği Çerkezköy Adliyesi'nde Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Özyurt'un elinden aldı.

Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Özyurt, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öge ve ekibine başarılar diledi. Kongrede yapılan bir hata yüzünden tekrar seçim gerçekleştirdiklerini kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, "Diğer aday arkadaşımız Mehmet Can Danyeli'nin girmediği seçimlere tek aday girdim. 222 delegemiz partimize gelerek oylarını kullandılar. Kongremizi şölen havasında gerçekleştirdik. Seçilen arkadaşlarımız ile birlikte partimizi Çerkezköy'de ileriye götürmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Pazar günü Elite Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Olağan Kongresi'nde İlçe Başkanlığına seçilen Koray Önsel de yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Özyurt'un makamına giderek mazbatasını aldı. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Özyurt, Koray Önsel Başkanlığındaki MHP İlçe Teşkilatına görevinde başarılar diledi. Önsel ve yönetimi mazbatasını aldıktan sonra yeni görevlerinin tüm Çerkezköy'e ve MHP camiasına hayırlı olmasını dile getirdikten sonra, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adliye önünde fotoğraf çektirdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title