Haberler

Çerkezköy Doğanspor Sarı'ya Emanet

2015-2016 futbol sezonunda Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu'nda mücadele edecek olan Çerkezköy Doğanspor, yeni sezonda yoluna Teknik Direktör Ahmet Sarı ile devam edecek. Sezon öncesinde anlaşma sağlanan Utku Onur Tülüş ise kulübün altyapısından sorumlu olacak.

Teknik Direktör Ahmet Sarı'yı Çerkezköy Doğanspor renklerine bağlayan imza töreni Kulüp Lokali'nde gerçekleştirildi. İmza törenine Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, Genel Kaptan Aykut Akar, Teknik Direktör Ahmet Sarı ile yöneticiler katıldı. Yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, "Hedeflerimize ulaşmak için takımımızın başına Ahmet Sarı'yı getirdik. Bundan sonraki maçlarımızı kazanıp grubumuzu lider tamamlayacağız. Sezon sonunda şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e yükseleceğiz" ifadelerini kaydetti.

Sezon öncesi takımın başına getirilen Utku Onur Tülüş yönetiminde oynan 3 karşılaşmada istenen sonuçları elde edemediklerini kaydeden Asbaş, "Utku Onur Tülüş, bundan sonra altyapıda görev yapacak. Kendisine şimdiye kadar A Takıma verdiği katkılar için teşekkür ederiz" dedi ve Ahmet Sarı'ya da A Takım'daki görevinde başarılar diledi.

Teknik Direktörü Ahmet Sarı'da, "Çerkezköy Doğanspor ile anlaştığım için çok mutluyum. Ligde ilk üç hafta geride kaldı. Bundan sonra takım olarak önümüze bakacağız. Önümüzdeki maçları en iyi şekilde tamamlayarak ligi hedeflediğimiz noktada bitireceğiz" dedi.

Kalan maçların tamamını final havasında oynayacaklarını ifade eden Ahmet Sarı, "Ligin dördüncü haftasında Marmara Ereğlisispor ile karşı karşıya geleceğiz. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya da çalışacağız" açıklamasında bulundu.

Uzun yıllar Veliköyspor'da görev yapan tecrübeli teknik adam, Veliköyspor'u şampiyon yaptı. Veliköyspor ile Süper Amatör'e çıkan Sarı, bir dönem de 1911 Çerkezköyspor'u çalıştırmıştı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Sarı Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title