Haberler

Çerkezköy'de Engellilerden Muhteşem Konser

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediyesi Engelliler Türk Müziği Korusu, yılın ilk konseri ile Çerkezköylülerin karşısına çıktı.

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediyesi Engelliler Türk Müziği Korusu, yılın ilk konseri ile Çerkezköylülerin karşısına çıktı.

Çerkezköy Belediyesi Engelliler Türk Müziği Korosu, uzun süredir sürdürdükleri çalışmalar sonucunda 'Birlikte Söyleyelim' temalı konserde 2014 yılının ilk konserini gerçekleştirdi. Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen konsere Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Selda Yeşil, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yelek, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, dernek üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Şef F. Fahrihan Ünsal öncülüğündeki Engelliler Korosu, sahnedeki yerini alırken, koro üyeleri tek tek tanıtıldı. "Birlikte söyleyelim" temasının işlendiği konserde seslerde Ahmet Taşan, Ali Tansu, Ayten Arslan, Ebru Çınar, Ferhat Arslan, Hülya Güven, Hülya Metin, Metin Uygun, Mustafa Akgün, Oğuz Gökdemir, Şengül Civan, Ümit Pırıltı, Yunus Gökdemir, İsa Durdu, Mahmut Demirtaş, Özgen Demirtaş, Gürol Aksu, Çişem Aksu, Meral Dağaşan ve Tuncay Kanat yer alırken, Kanun'da Levent Gülez, Keman'da Namık Aydın, Ud'da Musa Kaya, Fatih Sütçüler ve Ceyhun Taşpınar, Klarnet'te İsmail Çetin, Mandolin'de Hüseyin Yeğen, Darbukada Halil Kelebek, Ney'de ise Haktan Karakaş yer aldı.

Çerkezköy Belediyesi Engelliler Türk Müziği Korusu "Al Goncayı Veremedim", " Ben Onu Çok Sevdim", "Değdi Saçlarıma Bahar Gülleri", "Yürü Dilber Yürü", "Mahmur Bakışlı Dilberim", "Benim Yarim Gelişinden Bellidir", "Penceresi Yola Karşı", "Pencere Açıldı Bilal Oğlan", "Unut Onu Günlüm", "Yüce Dağdan Esen Yelden", "Çubuğum Yok", "Yol Üstüne Uzatam", "Kır Atıma Bineyim" şarkılarını seslendirdiler. Konserin son şarkısında sahneye çıkan Çerkezköy Belediye Başkan Ali Ertem koro ile birlikte "Samanyolu" şarkısını seslendirdi.

Konserin sona ermesinin ardından salonda bulunan davetliler engelliler korosunu dakikalarca alkış yağmuruna tuttu. Seslendirdikleri birbirinden değerli eserlerle müzikseverlerden tam not alan Engelliler Korosu üyeleri, azmin zaferini bir kez daha gözler önünde sermiş oldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hülya Metin Ali Ertem Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title