Haberler

Çerkezköy'de BBP Adayı Olarak Seçime Giren Faruk Korkmaz İsyan Etti

AK Parti’den ayrıldıktan sonra BBP’den Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyan ve seçimlerde yüzde 4,1 oy alarak 4’üncü olan Faruk Korkmaz, kendisine seçim sürecinde söz verdiği halde oy vermeyenlere ateş püskürdü.

AK Parti'den ayrıldıktan sonra BBP'den Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Belediye Başkanlığı'na adaylığını koyan ve seçimlerde yüzde 4,1 oy alarak 4'üncü olan Faruk Korkmaz, kendisine seçim sürecinde söz verdiği halde oy vermeyenlere ateş püskürdü. Korkmaz, "Yanındaki dava arkadaşına ihanet edenlere yazıklar olsun. Hayatım boyunca hiç kimseye ihanet etmedim. Ama ihanete uğradım" dedi.

30 Mart Yerel Seçimleri'nde Büyük Birlik Partisi'nden Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Faruk Korkmaz, seçimleri değerlendirdi. 30 Mart Yerel Seçimlerine iddialı girmesine rağmen beklentilerin altında kalarak 2 bin 710 oy alarak seçimleri kaybeden BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz yaptığı yazılı basın açıklamasında seçimlerin ülkeye ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

10 yıllık görevi esnasında yapmış olduğu hizmetlerle ve bırakmış olduğu eserlerle her zaman gurur duyacağını ifade eden Korkmaz, "Başta meclis üyelerime ve belediye çalışanlarına bugüne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten hepsinin çok emeği var. Kızılpınar halkıma göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı da çok teşekkür ediyorum. Görev yaptığım esnada halkımla olan diyaloglar ve bana göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kızılpınar halkına hakkını helal ettiğini kaydeden Faruk Korkmaz, "Görevim esnasında kırmış olduğum personelim dahil tüm Kızılpınar halkımdan özür diliyor ve haklarını helal etmesini istiyorum. Seçim esnasında başta BBP İlçe Başkanı Turan Demircan olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca benimle birlikte meydanlarda seçim çalışmaları yapan meclis üyelerine ve eşlerine, eşim ve çocuklarıma ve yine benimle birlikte gece gündüz seçim çalışması yapan tüm akraba ve dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Benim hakkım onlara helal olsun" açıklamasında bulundu.

"KENDİLERİNE HESAP SORSUNLAR"

Beraber çalışır görünüp kendisini aldatmaya çalışanları Allah'a havale ettiğini kaydeden Korkmaz, "Onlara hakkımı helal etmiyorum. Mahşer günü ellerim yakalarında olacak. Söz verip sözünde durmayanları kınıyorum. Seçim bir yarıştır. Kazanılır veya kaybedilir. Ama önemli olan dürüst ve ilkeli olmaktır. Yanındaki dava arkadaşına ihanet edenlere yazıklar olsun. Hayatım boyunca hiç kimseye ihanet etmedim. Ama ihanete uğradım. Seçimin AK Parti ve CHP arasında geçmesi beni gerçekten şaşırttı. Fakat CHP'nin seçimi almasını beklemiyordum. AK Parti'nin o kadar çalışması ve her gün bir bakan getirmeleri ve halkın üzerinde yapmış oldukları baskılara rağmen yine de seçim kaybetmelerine hayret ettim. AK Parti'nin hiçbir oyunu alamadım. Bana verilen oylar sadece eş ve dostlarımdan dolayıdır. Seçim kaybetmelerinde kendilerine dönüp sorsunlar. Acaba nerede hata yapıldı diye kendilerine hesap sorsunlar" ifadelerini kaydetti.

Kendisine iftirada bulunanlara ateş püsküren Korkmaz, "Seçim esnasında bana yapılan iftiralar karalamalar, mal varlığımla ilgili söylenen o acımasız ve aslı astarı olmayan sözlerden dolayı da o arkadaşları Allah'a havale ediyorum. Hakkımı onlara helal etmiyorum. Sonuç olarak tekrar görevim boyunca bana gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Valimiz, Kaymakamımız daire amirlerimiz ve sivil toplum örgütleri başkanlarına ve tüm Çerkezköy ve Kızılpınar halkına, basın mensuplarına ve emniyet güçlerine teşekkür eder saygılarımı sunarım" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Faruk Korkmaz Çerkezköy Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title