Haberler

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay, Basın Mensuplarını Ağırladı

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, basın mensuplarını iftarda ağırladı.

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, basın mensuplarını iftarda ağırladı.

Etbeyi Izgara Restaurant'ta düzenlenen iftar yemeğine Başkan Akay ve basın mensuplarının yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, görevden CHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Saim Özkan ve yönetimin ardından atanan kayyum heyetinde yer alan Hasan Demir, Birol Öztürk, Metin Akyıldız, Alişan Tekin ve Cevdet Akçay katıldı.

İftar sırasında basın mensupları ile yakından ilgilenen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, iftarda çektiği öz çekimi de sosyal medyadaki sayfasında paylaştı. Basın mensupları ile sohbet eden Akay, vatandaşların son zamanda en çok şikayet ettiği su fiyatları ile ilgili yeni bir düzenleme yapıldığını söyledi.

Su tarifeleri konusunda vatandaşlardan kendilerine çok sayıda şikayet geldiği ifade eden Akay, vatandaşın şikayetlerinde haklı olduğunu, kendilerinin de Çerkezköy Belediyesi olarak konuyu Büyükşehir Belediyesi'ne ilettiklerini söyledi. Akay, önceki gün TESKİ'nin olağanüstü toplanarak su tarifelerinde yeniden düzenleme yaptığını söyledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Demir Vahap Akay Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title