Haberler

Şeker Hastası Ceren, Uykusunda Hayata Gözlerini Kapadı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesi Muharremler Köyü'nde oturan 22 yaşındaki Ceren Gider, gündüz uykusunda vefat etti. Geçen 12 Haziran'da Karabük Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nden mezun olan Gider'in ölüm nedeni otopside belirlenecek.

YEMEĞİNİ YEDİ VE YATTI....

Ceren Gider, iddiaya göre dün evde öğle yemeğini yedikten sonra saat 14.30 sıralarında odasına geçerek uyudu. Annesi Satiye Gider, iftar vakti yemek için kızını uyandırmak istedi. Ancak Ceren Gider tepki vermedi. Bu sırada komşusuna iftara giden baba Cemil Gider, haber verilmesiyle eve gelerek kızını minibüsüyle Gökçebey Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak Ceren Gider'in öldüğü belirlendi.

"HASTANEYE GETİRİLDİĞİNDE ÖLMÜŞTÜ"

Gökçebey Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Levent Eskici, Ceren Gider'in hastaneye geldiğinde hayati fonksiyonlarının durduğunun tespit edildiğini söyleyerek, "Yapılan tüm müdahalelere rağmen hastayı kurtaramadık. Kesin ölüm nedeni otopsinin ardından tespit edilecek." dedi.

"ŞEKERİ DÜŞÜYORMUŞ"

Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda işçi servisi şoförü olan Cemil Gider ise kızının şeker rahatsızlığının dışında bir sağlık sorununun bulunmadığını söyledi. 4 kızından birini kaybeden Cemil Gider, "Doktor şekerinin düşük olduğunu söyledi. Bazen şekeri düşüyordu. Ama çok ciddi değildi. Otopsisinin ardından kesin ölüm sebebinin belli olacağını söylediler. Daha yeni okulundan mezun olmuştu. Hemşire olmuştu kızım." diye gözyaşı döktü.

YENİ MEZUN OLMUŞTU

Geçen 12 Haziran'da Karabük Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nden mezun olan Ceren Gider'in ölümü arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Ceren'in ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Gökçebey Karabük Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (63)

tarafsizmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Vakit cok erken derken elveda bile diyemessin giderken bir varsin bir yosun hayat bu iste Allah rahmet etsin

25
7
yanıtYanıtla
asil:

önce başlığa bakın ona göre oruç ile yorum yapın şeker hastası birisi oruç tutamaz başlıkta şeker hastası diyor çünkü şeker hastaları 4 saatte bir yemek yemek tedir . birazcık bilinçlenin de öyle yorum yazın . allah rahmet eylesin allahım kimseye evlat acısı göstermesin

25
2
yanıtYanıtla
cem tuna:

Allah Rahmet EYlesin. . Geride Kalanlara sabır versin-(

23
4
yanıtYanıtla
ali:

Allah rahmet etsin. Haberde bir tuhaflık var şeker hastası denmiş, babası şekeri düşüyordu diyor (acaba insülin mi kullanıyordu) Yemekten sonra olması şeker düşmesini değil, beraberinde insülin dozunu fazla aldıysa kan şekeri düşebilir. Baba komşuda ifttarda, anne evde kızı iftar yemeğine kaldırıyor? Ayrıca oruç tutmamasını eleştiren anzolara; birincisi şeker hastası, ikincisi bayan, üçüncüsü sana ne

22
3
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

ALLAH RAHMET EYLESİN-

23
2
yanıtYanıtla
ben de:

katılıyorum

yanıt1
yanıt5
adıyamanlı:

lan git saatleri vakitleri öğren

yanıt1
yanıt1
mehmetmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Benim bacım allah mekanin cennet olsun mahallemizin basi sagolsun :((((((

21
0
yanıtYanıtla
seda_konyamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ailenin basi sagolsun mekani cennet olsun ramazAn hurmetine

16
3
yanıtYanıtla
A.S:

DEGERLİ KARDEŞLERİM BAYANLARIN HER AY MAZERETLERİ VARDIR BU KARDEŞİMİZDE MAZERETLİ OLABİLİR. ONUM İÇİN ORUÇ OLMAYA BİLİR, PEŞİN HÜKÜMLÜ OLMAYALIM. ALLAH, LA ONUN ARASINDA BİŞEY. ALLAH RAHMET EYLESİN

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title