Haberler

Ceren Hindistan'ın Altı Aylık Hamile Haline Yorum Yağdı

Güncelleme:

Vanlı iş adamı Ümit Aslan'ın dini nikahlı 3. eşi olduğu ortaya çıkan Türkiye eski güzeli Ceren Hindistan, önceki gece paylaştığı fotoğrafla yine şaşırttı.

Manken Ceren Hindistan, bir yıldır Vanlı işadamı Ümit Aslan'la ilişki yaşaması ancak Ümit Aslan'ın amcasının kızı Rojbin Aslan ve İzmirli bir kadınla daha nikahlı olduğunun ortaya çıkmasıyla çok konuşulmuştu.

"HAMİLELİĞİMİN 6. AYI"

Hindistan, bu olaylar üzerine Instagram hesabını kapatmış kayıplara karışmıştı. Güzel oyuncu verdiği aradan sonra Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerini şaşırttı.

Karnı pek belirginleşmese de Hindistan, "Aşkımla İstanbul çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın doğum günündeyiz. Hamileliğimin 6. Ayı içerisindeyim. Karnım çok rahatsız etmediği için bu gece topuklu giydim. Kötü eleştirmeyin sakın bu geceye özel" notuyla bir fotoğraf paylaştı.

"HAMİLE HALİN BU MU?"

Bu yorum üzerine ünlü mankene takipçilerinden "6 aylık hamile halin bu mu?" "Karnın sıfır resmen bu nasıl hamilelik" şeklinde yorumlar geldi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ceren Hindistan Ümit Aslan Instagram Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (94)

haca gidecektim artık gitmeyeceğim:

çünkü hırsız. sahtekarı namusuz sarhoş berduşu ayaşı vs kalkan haca gidiyor. Bu yüzden Gitmeyeceğimi. zaten bir Günağım de yok.

65
14
yanıtYanıtla
zülfikar:

yeni türkiyenin yeni müslümanları bunlar herhalde

53
9
yanıtYanıtla
Muhatabım değilsiniz:

Şehit kanı ile sulanmış toprakları kirlettiniz yetmedi gittiniz Kutsal toprakları da kirlettiniz Hayatında hiç bir değişiklik olmayacaksa neden turistlik amançlı gidiyorsunuz Beytullaha Hayatında yapmayacağın değişiklikler için neden Allah cc söz veriyorsunuz siz önce nefsinizi bir terbiye edin önce gerçek müslüman gibi yaşayın ondan sonra gidin kaldı ki gittiğiniz yerlerin reklamını yaparak zaten reklam amaçlı turistlkik seyahat olduğunu belgeliyorsunuz. Allah sizi Islah etsin önce

41
4
yanıtYanıtla
MnmobilWeb@haberler.com:

Gerçekten merak ediyorum benim çocukluğumda hacca gidecekler komşularıyla helalleşir. Küsler barışır çocuğunun ihtiyacı varmı sıkıntıdamı gözetilir borcu harcı olmaz duygu ve düşünce olarak tertemiz olurdu şimdi bunu zor görüyoruz sanki günah çıkarmaya gidiyorlar habersizce

40
2
yanıtYanıtla
...:

Evlilik dışı hamile kalıyorlar başka evli erkeklerle evleniyorlar bunlar ne tutuklanıyor ne töre cinayetine kurban oluyor ne tecavüze uğruyorlar (yaptıkları istekli tecavüz- zina) ne de din allah biliyorlar. olan melek''e oluyor olan özgecana oluyor. parayla her pisliği yapınca devlet bişey yapmıyor. artık kime yediriyorlarsa

33
8
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

ulan para sen nelere kadirsin lanet düzen

39
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adamın tipe bak kıza bak, toplu intihar sebebi.

36
3
yanıtYanıtla
zazaoğlu1221:

gittigin o mübarek topraklar seni ve senin gibileri çarpsın. müslümanız diyorsunuz nikahsız yaşıyorsunuz .

35
3
yanıtYanıtla
nizipli:

resmi nikah olmadan imam nikahı yasak değilmiydi? işadamı olunca muaf mı? yada beraber yaşamalarına kılıf mı imam nikahı?

34
1
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Hamile kadinlar cok cekici oluyor.

0
33
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title