Haberler

AK Parti Adayı Çerçi, Mali Müşavirler Odası'nı Ziyaret Etti

Güncelleme:

AK Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Mehmet Çerçi, parti yöneticileri ile birlikte Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti.

AK Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, parti yöneticileri ile birlikte Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti.

Oda ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu söyleyen Başkan Sadık İrier, "Yunusemre belediye başkan adayı Mehmet bey'in yakından tanıyoruz. Kendisi milletvekilliği döneminde Manisa'mız için başarılı işlere imza atmış bir isimdir. Mehmet Bey Milletvekilliği dönemin de de sosyal hayatında da asla ulaşılamayan adam olmamıştır. Kendisi Belediye Başkanlığın dada başarılı işlere imza atacağına inanıyorum. Bizim üzerimize düşen ne varsa kendisine destek olmaktan mutluluk duyarız"diye konuştu.

Seçimlere artık kısa bir süre kaldığını ve seçim çalışmaları temposunu daha da arttırdığını ifade eden Yunusemre Adayı Dr.Mehmet Çerçi, "Bugün Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odasını ziyaret ediyoruz. Bizi ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyorum."dedi. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odasının Ülke ekonomisine olan katkılarına vurgu yapan Çerçi,Muhasebeci ve Mali Müşavir arkadaşlarımız ülke ekonomisine ciddi fayda sağlayan bir görev yapıyorlar. Kendilerine bu görevlerinde başarılar diliyorum. Yaklaşan yerel seçimler içinde desteklerini istiyorum"dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title