Haberler

Çerçi'den Spil Mahallesi'ne Ziyaret

AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi’nin Spil Mahallesi'nde kahve ziyaretinde bulundu.

AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi'nin Spil Mahallesi'nde kahve ziyaretinde bulundu.

AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel'in de eşlik ettiği mahalle ziyaretinde konuşan AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, "Bugün ki soğuk havaya rağmen bizleri burada böyle bir kalabalıkla karşılamanız. Başbakanımıza ve partimize olan sevginin, muhabbetin en iyi göstergesidir." dedi. Türkiye'nin AK Parti ile Barajlara, Duble yollara, Havaalanlarına, Üniversitelere, Hastanelere, Okullara kavuştuğunu söyleyen Çerçi; "Bugün birileri çeşitli suçlamalar ile Başbakanımızı ve AK Parti'yi karalamaya çalışıyorlar. Kimse bu oyunlardan medet ummasın çünkü Türk milleti sonuna kadar Ak Parti ve Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındadır. Soğuk havaya rağmen Spil mahallesinde ki bu kalabalık gösteriyor ki bu insanlar kararlarını vermişler. 30 Mart seçimleri Ak Partinin Yunusemre ve Manisa'da tarih yazdığı gün olacak." dedi.

Spil Mahallesinde AK Parti müziği ile halay çeken vatandaşları kırmayarak onlar ile halay çeken Çerçi, gelişinde olduğu gibi mahalleden ayrılırken de yoğun sevgi uğurlandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Engin Yüksel Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title