Haberler

Çepik Programı Hakkarililerle Buluşuyor

Güncelleme:

Ünlü türkücü Aydın Aydın'ın TRT6'da sunduğu 'Çepik' programı pazar günü Hakkari'de izleyicileriyle buluşacak.

Ünlü türkücü Aydın Aydın'ın TRT6'da sunduğu 'Çepik' programı pazar günü Hakkari'de izleyicileriyle buluşacak.

4 yıl önce TRT6'da başlayan ve izlenme rekorları kıran 'Çepik' programı, Doğu ve Güneydoğu'daki gezi programlarına devam ediyor. Ünlü türkücü Hakkarili Aydın Aydın'ın sunduğu 'Çepik' programı bu hafta Hakkari'ye konuk oluyor. Pazar günü Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde izleyicileriyle buluşacak olan "Çepik" programı TRT6'dan canlı olarak yayınlanacak. Hakkari'nin gelenek ve görenekleri, tarihi ve turistik yerleri ile yöresel yemekleri tanıtılacak. Yaklaşık 2 saat sürecek programda Aydın Aydın'ın konukları ise Latif Doğan, Sinan Yılmaz, Hakkarili sanatçılardan Enver Aydın, Mahmut Duman ve Dengbejlerin yer alacağı programda birbirinden güzel türküler seslendirecek.

Hakkari'deki programa büyük önem verdiğini belirten Aydın Aydın, tüm Hakkarili hemşehrilerine çağrıda bulunarak Pazar günü saat 22: 00'da Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde yapacakları programa herkesi davet ettiğini söyledi. Her hafta izlenme rekorları kıran 'Çepik' programının bu hafta da TV'ler içinde en fazla izlenen program olması bekleniyor. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Aydın Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title