Haberler

Çepik Programı Hakkarililerle Buluştu

Güncelleme:

Ünlü türkücü Aydın Aydın TRT 6'da sunduğu 'Çepik' programını memleketi Hakkari'de izleyicilerle buluşturdu.

Ünlü türkücü Aydın Aydın TRT 6'da sunduğu 'Çepik' programını memleketi Hakkari'de izleyicilerle buluşturdu.

4 yıl önce TRT 6'da başlayan ve izlenme rekorları kıran 'Çepik' programı, Doğu ve Güneydoğu'daki illerdeki gezi programlarına devam ediyor. Ünlü türkücü Aydın Aydın'ın memleketi Hakkari'de sunduğu 'Çepik' programı büyük ilgi gördü.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesinde izleyicileriyle buluşan "Çepik" programı TRT6'dan canlı olarak yayınlandı. Hakkari'nin gelenek ve görenekleri, tarihi ve turistik yerleri ile kahvaltı ve yöresel yemekleri tanıtıldığı program yaklaşık 2 saat sürdü. Programın konukları Latif Doğan, Sinan Yılmaz, Hakkari'li bazı sanatçılarda katıldı. Program öncesi ve sonrasında polis çevrede zırhlı araçlar eşliğinde yoğun güvenlik önlemleri alarak, programa katılanları ise tek tek üst aramasından geçirdi.

Programa Hakkari eski AKP Milletvekili Fehmi Öztunç, Vali Yardımcısı Muhammed Önder, İşadamı İsmet Ölmez ve çok sayıda izleyici katıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title