Haberler

Cep Telefonundaki Resimlere Bakma Cinayeti

ÜMRANİYE'de, cep telefonunu alarak içindeki resimlere bakmak yüzünden çıkan kavga sonucu Türkmenistan uyruklu Dovlet Geldi Mehimov'u(37), boğazını keserek öldürdükten sonra havalimanında yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

ÜMRANİYE'de, cep telefonunu alarak içindeki resimlere bakmak yüzünden çıkan kavga  sonucu Türkmenistan uyruklu Dovlet Geldi Mehimov'u(37),  boğazını keserek öldürdükten sonra havalimanında yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.  İşlemleri Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan şüphelilerin suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Esenşehir Mahallesi, Kürkçüler caddesi üzerinde dün saat 04.00 sıralarında meydana gelen olay polis soruşturmasına göre şöyle gelişti: Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Dovlet Geldi Mehimov, Türkmenistan uyruklu Guravch A. ve Shamyrat B. ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar içki içti. Bu sırada diğer 2 kişi Mehimov'un telefonunu alarak içindeki resimlere bakmak istedi. Bu nedenle aralarında çıkan kavga sonucu Dovlet Geldi Mehimov, boğazı kesilerek öldürüldü.

Kocasından haber alamayan Dovlet Geldi Mehimov'un eşinin, polise haber vermesi üzerine eve giden ekipler,  Mehimov'un cesedi ile karşılaştı. Polis cinayeti işledikleri belirlenen iki kişinin kimliğini tespit ederek operasyon başlattı. Atatürk Havalimanı'ndan uçakla kaçmaya çalışan şüpheliler, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Atatürk Havalimanında işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheliler olayla ilgili sorgulandı. Şüpheliler olay sırasında çok alkollü olduklarını telefon alma yüzünden başlayan kavganın ardından olayın meydana geldiğini söyledikleri öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkmenistan Kürkçüler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title