Haberler

Cep Telefonu Yerine Lastik Tamir Seti Gönderdiler

Güncelleme:

Iğdır'da bir televizyon kanalından cep telefonu satın alan kişiye, lastik tamir seti gönderildi.

Iğdır'da bir televizyon kanalından cep telefonu satın alan kişiye, lastik tamir seti gönderildi.Firmadan parasını geri alamayan su tesisatçısı Yılmaz Karaduman, tüketici mahkemesine başvurdu Iğdır'da bir televizyon kanalında reklamını gördüğü cep telefonunu satın alan kişiye, lastik tamir seti gönderildi.

CEP TELEFONU YERİNE LASTİK TAMİRİ SETİ GÖNDERDİLER

Kentte su tesisatçısı olarak çalışan Yılmaz Karaduman, bir televizyon kanalında reklamını izlediği cep telefonundan almak için sipariş verdi.İki gün sonra siparişini kargodan almaya gittiğinde cep telefonu yerine lastik tamiri seti gönderildiğini gören Karaduman, firmadan parasını alamayınca tüketici mahkemesine başvurarak dava açtı.

''BUNUNLA NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM''

Yılmaz Karaduman, yaptığı açıklamada, cep telefonunu arkadaşına hediye etmek için satın aldığını söyledi. İlk kez bu şekilde alışveriş yaptığını belirten Karaduman, "Kanalda reklamı gösteriliyordu. Çok beğendiğim için aldım ve ücretini ödedim. Cep telefonu olarak aldığım ürün, buraya geldiğinde lastik tamir seti olarak ortaya çıktı. Bununla ne yapacağım bilemiyorum" dedi.

''KANALDAKİ HİÇBİR YETKİLİYE ULAŞAMIYORUM''

Ürünün ulaşmasının ardından firmayla bağlantısının kesildiğini anlatan Karaduman, "Kanaldaki hiçbir yetkiliye ulaşamıyorum. Ürünü satın aldığım numarayı arıyorum onlar da telefonumu kaç gündür açmıyor. Şu anda avukatımla dilekçeyi hazırladım hem firmaya hem de televizyon kanalına dava açtık. Sonuçlarını göreceğiz" ifadelerini kullandı. ...

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Iğdır Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

RIDVAN:

YA SIZ NASIL İNSANLARSINIZ SATICIYI KINAMAK YERİNE MAĞDURU KÖTÜLÜYORSUNUZ. . BU ADAMIN NE GÜNAHI VAR GÜVENMİŞ ALMİŞ. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title