Haberler

Cep Telefonu Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Güncelleme:

Kadıköy'de bulunan bir AVM'de elektrik eşya satan iş yerinden 2 adet akıllı cep telefonu çalan 2 şüpheli güvenlik kamerasına yakalandı.

Kadıköy'de bulunan bir AVM'de elektrik eşya satan iş yerinden 2 adet akıllı cep telefonu çalan 2 şüphelinin hırsızlık anları güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

2 AKILLI TELEFONU KAŞLA GÖZ ARASINDA ÇALDILAR

Olay, Kadıköy'de bulunan bir AVM'de meydana geldi. AVM'de elektronik eşya satan iş yerine giren 2 hırsız, 2 adet akıllı cep telefonu çaldı. Mağazaya giren şüphelilerden biri reyondaki ürünlere inceleyerek dikkat çekmemeye çalıştı. Şüpheli alışveriş yapıyor gibi reyonlardan ürün alarak akıllı cep telefonlarının olduğu bölüme doğru yöneldi. Reyondan telefon almaya çalışan şüpheli ilk denemesinde başarılı olamadı.

MARMARAY İSTASYONUNDA YAKALANDI

Şüpheli saha sonra reyondan bir akıllı cep telefonu alarak uzaklaştı. Bu sırada reyonları gezen diğer şüpheli akıllı cep telefonlarının bulunduğu bölüme doğru yönelerek bir telefonu alarak uzaklaştı. İhbar üzerine polis, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin eşgalini belirledi. Güven Timleri Şube Müdürlüğü görevlileri yaptıkları çalışmalar neticesinde Marmaray istasyonunda şüphelilerden birini yakaladı. Şüphelinin çaldığı telefonlara ise el koNuldu. J.J. (32) isimli şüpheli emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden diğerini ise yakalamak için başlatılan çalışma sürüyor.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Şüphelilerin hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde şüpheliler ilk olarak reyonlarda bulunan ürünleri inceliyor. Şüphelilerden biri akıllı cep telefonlarının olduğu bölüme yönelerek telefonu almaya çalışıyor. İlk denemesinde başarılı olamayan hırsız, ürünleri incelemeye devam ediyor ve daha sonra tekrar telefona yöneliyor. Buradan telefonu alan şüpheli uzaklaşırken, diğer hırsız devreye giriyor. İkinci şüpheli ilk denemesinde akıllı cep telefonunu alarak kayıplara karışıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmaray Kadıköy 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title