Haberler

Centilmen Başkan Nejat İşler! Rakip Sahadan Çekilmesin Diye "Yeter" Dedi

Güncelleme:

Gümüşlük Gençlikspor Başkanı Nejat İşler, farklı mağlubiyet sonrası morali bozulan ve sahadan çekilmek isteyen rakip takımı maça devam etmesi konusunda ikna etti.

Muğla 1'inci Amatör Küme takımlarından Gümüşlük Gençlikspor, son maçında Güllük Belediyespor'u 8-0 yenerek grup liderliğini sürdürürken, kulübün başkanlığını yapan ünlü oyuncu Nejat İşler, olumsuz tezahüratlarda bulunan taraftarı susturdu. İşler, sahadan çekilmek isteyen rakip takımı maça devam etmesi konusunda ikna etti. İşler'in bu hareketi futbolseverler tarafından tam not aldı ve "helal olsun" dedirtti.

5-0 OLDU TARAFTAR COŞTU

1'inci Amatör Küme A Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşlük Gençlikspor, 8'inci hafta randevusunda Gümüşlük Sahası'nda konuk ettiği son sıradaki Güllük Belediyespor karşısında oyuna fırtına gibi başladı. Sarı siyahlı ekip, zayıf rakibi karşısında ilk yardım saatte 5-0 öne geçerken, Başkan Nejat İşler atılan her golde büyük sevinç yaşadı. Bu arada ev sahibi takımın taraftarları da 'Burası Gümüşlük, buradan çıkış yok!' şeklinde tezahürata başladı.

CENTİLMEN BAŞKAN

Farklı mağlubiyetin de etkisiyle moralleri bozulan konuk takım oyuncuları maçı yarıda bırakıp sahayı terk etmek istedi. Bunun üzerine bulunduğu yerden koşarak kendi taraftarlarının yanına giden Başkan İşler, "Arkadaşlar zaten farklı galip durumdayız, rakip takımı rencide edecek tezahürat yapmayalım, sadece kendi takımıza destek verelim." diyerek tribünleri yatıştırdı. Daha sonra konuk takımın yönetici ve teknik heyetiyle görüşen İşler, maça devam etmelerini sağladı.

İŞLER'İN TAKIMI GOL OLDU YAĞDI

Gümüşlük Gençlikspor'un 6-0 galibiyeti ile biten ilk yarının ardından devre arasında futbolcularla da konuşan Nejat İşler, "Galibiyeti garantiledik. İkinci yarıda oyunu rölantiye alın, fazla gol atıp rakibi ezmenin gereği yok." sözleriyle tempoyu düşürmelerini istedi. İkinci yarıda 2 gol daha atan Gümüşlük, sahadan 8-0 galip ayrılarak 20 puanla zirvedeki yerini korurken, maç sonunda futbolcularla sevinç yumağı oluşturan İşler, "Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Sporcusu, teknik heyeti, yöneticisi ve taraftarı ile emin adımlarla şampiyonluğa koşuyoruz. Bitime 4 maç kaldı. Hedefimiz bu süreci kayıpsız bitirerek mutlu sona ulaşmak." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Nejat İşler Gümüşlük Muğla Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Bilo:

Yaz ve izle --- Araban hastane

1
2
yanıtYanıtla
Neco:

Adam bagirmayin lan diyor haberde gerek yok arkadaslar yapmayalim diye geciyorlar,alt yazi sansurunden betersiniz:D

1
0
yanıtYanıtla
koylu:

mest olunmus takimi fazla farkla yenen baskan karsi tarafin uzulmemesi icin yeter artik demis bunada ordaki bulunanlar mest olmus guzum yapacak baska reklam bulamadinizmi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title