Haberler

Cennete Gidemezsek Yandık' Söyleşisine Büyük İlgi

Yunusemre Belediyesi, Celal Bayar Üniversitesi ve Sözler Köşkü İlim ve Kültür Derneği ile ortaklaşa bir etkinlik düzenledi.

Yunusemre Belediyesi, Celal Bayar Üniversitesi ve Sözler Köşkü İlim ve Kültür Derneği ile ortaklaşa bir etkinlik düzenledi. Ceyhun Hamid Yılmaz ve Mert Yeşilyurt'un sunumuyla Polisevi'nde gerçekleştirilen 'Cennete Gidemezsek Yandık' isimli söyleşiye ilgi yoğun oldu.

Yunusemre Belediyesi, Celal Bayar Üniversitesi ve Sözler Köşkü İlim ve Kültür Derneği'yle birlikte Polisevi Toplantı Salonu'nda Sözler Köşkü ekibini ağırladı. 'Cennete Gidemezsek Yandık' isimli programa Yunusemre Belediye Başkanvekili İsmail Kadıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Belediye Birim Müdürleri, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, AK Parti Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Atik, AK Parti Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"DİNİNİ TAM OLARAK BİLMEYEN BİR NESİL YETİŞİYOR"

Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda konuşan Sözler Köşkü ekibinden Ceyhun Hamid Yılmaz, yaşadığı olaylardan alıntılar yaparak, "Dinini tam olarak bilmeyen, anne babasından korktuğu kadar Allah'tan korkmayan bir nesil yetişiyor. Bunun sebeplerinden biri de ehl-i küfür televizyonların evlerimizin başköşelerinde yer almasıdır. Dünya nimetlerine olan bağımlılık o kadar arttı ki, ahiret güzelliğini unutturdu bizlere. Bizler birbirimizi dışlamak yerine, birbirimize sahip çıkmalı ve duacı olmalıyız" dedi.

Diğer konuşmacı Mert Yeşilyurt'un konuşmasının ardından izleyicilerin soruları cevaplandırıldı. Program sonunda AK Parti Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener ve Yunusemre Kent Konseyi Gençlik Meclisi İkinci Başkanı İsmet Tekin tarafından çiçek ve hediye paketi takdim edildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunusemre Yeşilyurt Ceyhun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title