Haberler

Cenk Gönen, Galatasaray'ın Konya Kafilesinde

Güncelleme:

Galatasaray, Beşiktaş'tan transfer ettiği Cenk Gönen'i Torku Konyaspor maçının kafilesine dahil etti.

Galatasaray, Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı Cenk Gönen'i Torku Konyaspor maçının kafilesine dahil etti.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekip, Konya'ya geldi. Kulübün resmi internet sitesinden açıklanan 18 kişilik kamp kadrosunun dışında Beşiktaş'tan transfer edilen kaleci Cenk Gönen de sürpriz bir şekilde kafilede yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Galatasaray Beşiktaş Gönen Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500

Yorumlar (23)

burhanMobil-ANDROID:

ölümüne hdp hdp hdp

2
9
yanıtYanıtla
susak:

Oleceksiniz zaten

yanıt0
yanıt0
yurtaş:

haydi cenk göster kendini sen iyi kalecisin yedek olsanda senden çok umutluyum taraftar olarak

6
4
yanıtYanıtla
karakartallıMobil-IOS:

cenkin bitişi. zaten bi halt olamamıştı iice bitti

2
2
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

ömrün yedek klubelerinde geçecek be cenk

0
3
yanıtYanıtla
balotelli:

başarılar dilerim

3
0
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

Ben bir beşiktaşlı olarak cenk''in gitmesine çok sevindim, adam aşırı formsuzdu, tolgada gitmeli veya bir tane iyi kaleci alınıp tolga 2. kaleciliğe getirilmeli, cenk tolga çok yaktı başımızı, birazda gs nin başını yaksınlar artık.

1
2
yanıtYanıtla
iyilik:

Hamza hocanın yerinde ben olsam muslera snejder melo podolski ve rodrigezi satarım.

1
2
yanıtYanıtla
aslanMobil-ANDROID:

hadi cenk bu sanli forma altinda basariya kosman dilegiyle hosgeldin

3
0
yanıtYanıtla
BİRGARİP:

ŞÖYLE BİR KALEÇİNİN KIYMETİNİ BİLEMEDİK. KALDIK TOLGAYA.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title