Haberler

Cengizhan Sönmez, Bahçeşehir Maya Performans sahnesinde!

Güncelleme:

TRT İstanbul Radyosu'nun ünlü Türk sanat müziği ses sanatçısı Cengizhan Sönmez, uzun bir aradan sonra müzikseverlerle İstanbul Bahçeşehir Maya Performans sahnesinde buluşacak.

Dinleyenlerin ruhuna işleyen besteleriyle ve kendini diğer ses sanatçılarından ayıran üslubuyla, hem müzikseverlerden hem de eleştirmenlerden büyük beğeni toplayan, TRT İstanbul Radyosu'nun ünlü Türk sanat müziği ses sanatçısı Cengizhan Sönmez, uzun bir aradan sonra müzikseverlere canlı performansını sahnede sergileyecek.

Ödül, Şarkılar Ağlar, Çiçekler Çiçeği, Siyah Beyaz Sevdalar, Ömür Borcu ve Görmeden Sevmek gibi çok sayıda sevilen şarkının bestekârı ve TRT İstanbul Radyosu'nun ünlü Türk sanat müziği ses sanatçısı Cengizhan Sönmez, uzun bir aradan sonra müzikseverlerle İstanbul Bahçeşehir Maya Performans sahnesinde buluşacak.

Sönmez, bu gece için hazırladığı ve 'Sahibinin Sesinden' adını verdiği repertuarında, çok sayıda ünlü sanatçı tarafından yorumlanan sevilen bestelerinin yanı sıra, Türk sanat müziğinin unutulmaz eserlerini de yorumlayacak.

Yıllardır TRT Müzik ekranlarından ve TRT Nağme mikrofonlarından, 'Bir Tutam Hasret' isimli programı ile dinleyicisi ile buluşan ünlü sanatçı, 23 Eylül 2017 Cumartesi günü, hayranları ile uzun bir aradan sonra sahne üzerinden hasret giderecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengizhan Sönmez Bahçeşehir İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title